Hoe goed poets je tanden

Kan het borstelen van uw email in feite doe pijn?

borstelen uw tand de compleet verkeerde manier extra pijn dan u denkt kunt doen. Het is echt fascinerend om te zien hoe heel wat mensen moet je niet echt weet hoe ze zijn bedoeld om hun tanden poetsen op de juiste manier. Ik probeer me te herinneren als een kind surfen op de tandarts en hem besteden de tijd om de geschikte manier te beschrijven om te poetsen met een ontwerp en een tandenborstel.

Deze tijden, het ziet er tandartsen zijn extra bezorgd met inkomsten waardoor behandelingen zoals fineer en kronen en besteden aanzienlijk minder tijd te beschrijven en te delen met mensen die educatieve informatie en feiten die hun zeer lange zin mondelinge algehele gezondheid beïnvloeden.

ik gaan door een groot deel van de berichten, waarin mensen schreef vandaag dus veel verschillende strategieën op de weg je toevallig te zijn bedoeld om te poetsen, geen verrassing dat we allemaal comfused. Ik was comfused voor een lange tijd totdat uiteindelijk woonde ik een aantal van de bijeenkomsten op de California Dental affiliatie en vroeg dat exact hetzelfde probleem om veel tandartsen, ze heeft mij met de goede instructies.

U kunt vindt slechts een bepaald juiste manier om je tanden te poetsen, zijn er tal van gerenommeerde websites die zichtbaar hulpmiddelen en aanwijzingen van dit soort als de American Dental affiliatie delen. Maar hier is een snelle samenvatting van wat u nodig heeft om te weten:

 • controleer dan of je een offerte gebruiken haren tandenborstel
 • Zet uw tandenborstel in een goed getimede methode (ongeveer elke drie maanden)
 • Gebruik de juiste tandpasta voor uw situatie dat fluoride heeft, overleg dan met uw tandarts, zijn er verschillende mogelijkheden, maar u kunt kiezen uit, Sensodyne als u gevoelige tanden, als je glazuur verdediging nodig, ze hebben dat ook.
 • gebruik een erwt meting hoeveelheid Only en toepassen op uw tandenborstel
 • Plaats je tandenborstel in een 45 diploma hoek in tegenstelling tot het tandvlees
 • Zie, dit is waar door iedereen soort ontvangt onjuist en moet het in een miljoen richtingen:

  1. Weer Terug en vierde – dit triggers ‘tandenborstel schuren’ door het scheuren van uw tandvlees
  2. Op en neer – dit is een verspilling van tijd als gevolg van het feit dat al uw doen en trekken de plaquette terug onder je tandvlees, je toevallig niet echt reinigen door het trekken van de plaque weg
  3. Circulaire beweging -.. Erger nog, je krijgt alles wat plaque en weer duwen in onder uw email

  Theproper systeem voorgesteld door tandartsen – Terwijl op de borstel onder een vijfenveertig diploma hoek naar het tandvlees, borstel de plaque afwezig van het tandvlees naar beneden, niet helemaal naar beneden te duwen met je afname glazuur. Gewoon poetsen aanwezig in je hogere tanden. Dit is echt nogal ongemakkelijk voor de meeste, het duurt meestal een aantal bewegingen van de pols, maar altijd onderhouden in gedachten, zou je kunnen poetsen plaque afwezig van het tandvlees, en de terugkeer van de borstel weer terug naar haar stage bij een 45 diploma hoek en doe hetzelfde. Voor de basis boog, de vergelijkbare detail, houd de bosjes bij een vijfenveertig graden en borstel de plaque weg van het tandvlees, omhoog.

  Borstel de buitenkant en de inwendige oppervlakken van het glazuur precies dezelfde , de borstel nodig om normaal te landen op een 45 diploma hoek ten opzichte van het tandvlees en borstel weg van het tandvlees. De kauwvlakken terug en vierde worden geborsteld. De binnenkant van de tand op de verminderde ingangsboog moeten worden geborsteld maken van de ‘staart’ van de borstel, opnieuw beginnen bij het tandvlees en afwezig is dit normaal als de meeste mensen spuit de spiegel ze ervaren met tandpasta!.

  Je moet niet te sterk te gebruiken spanning, dit is vooral van cruciaal belang als u zou kunnen worden met behulp van een elektrische tandenborstel. Verschillende elektrische tandenborstels komen met unieke richtlijnen, onderzoeken al die richtlijnen blijkbaar en vaak vergeet niet, je wilt plaque afwezig van het tandvlees trekken en niet duw het ergens anders, land op het tandvlees en borstel weg.

  Vergeet niet dat de tong, het borstelen van uw tong zal wegnemen van de geur waardoor bacteriën en geven u de frisse adem ervaring.

  flossen en mondwater moet ook een onderdeel van uw dagelijkse regime zijn, ik de voorkeur aan nadruk extra over het borstelen in dit schrijf-up, onderzoeken mijn andere content artikelen en test weer regelmatig voor nieuwe informatie en feiten en concepten die een invloed hebben op uw dagelijkse orale wellness en spullen. Ik zal de klus te klaren op het verkrijgen van een tandarts om het weer te geven op video clip, dus zorg gegarandeerd en nogmaals te controleren terug.

  Bedankt voor het lezen en in gedachten te houden om een ​​glimlach te delen!

  Category: Supplementen

  Comments are closed.