Hoe gratis Kleintje Gezondheid en fitness verzekering te krijgen in uw conditie

Bepaal ongeacht of je kleine kinderen komen in aanmerking voor dekking onder CHIP door het controleren van uw staat CHIP webpagina. Sommige staten, zoals Texas, zal alleen bezighouden met kinderen in huizen met winst onder een bepaald optimum. Andere staten, zoals Pennsylvania, pakken elke baby die onverzekerd is, ongeacht wat de meting of de winst van de familie.

Ontdek ongeacht of je kinderen zijn gekwalificeerd om deel te nemen. Om in aanmerking te komen een baby te zijn onder 19, een inwoner van de staat waarin u gebruik maakt van een Amerikaanse burger, Amerikaanse landelijk of geschoolde vreemdeling en zijn onverzekerd en niet in aanmerking komen voor Medicaid.

Test welke documenten nodig zijn. Sommige staten zal het bewijs van de winst te eisen. Sommige staten, zoals Michigan, erken uw zelfverklaarde winst.

Ontdek hoe sterk uw bescherming zal kosten. De prijs varieert doorgaans vooral gebaseerd op familieleden inkomen en maatvoering. Het kan eventueel ook afhankelijk van de leeftijd van de kinderen. In Pennsylvania vanaf 2011, reguliere maandelijkse kosten array $ tot 195 $ per maand. In Texas de maximale prijskaartje is $ 50, maar alleen huishoudens met een maandelijks inkomen van $ 6.272 of minder vanaf 2011 in aanmerking komen.

Implementeren op het net of bij uw regiokantoor.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.