Hoe grondig schoon Plaque Van Uw Enamel

Poets je tanden minstens 2 keer per werkdag en zo vaak als je kunt direct na inname. Gebruik een tartaar beheer tandpasta met fluoride, dat is het meest behulpzaam bij het stoppen van plaque van verharding tot tandsteen. Fluoride remt micro-organisme en versterkt het oppervlak van het glazuur.

Gebruik een elektrische rotatie oscillatie tandenborstel voor het ideale resultaat. Dit is het type van de tandenborstel tandartsen gebruik en is de enige tandenborstel die te kunnen krijgen onder het tandvlees. Een recensie van P.G. Robinson et al.. beschouwd als tweeënveertig wetenschappelijke tests met veel meer dan drie, 800 algemene medewerkers en vond dat het gebruik van een rotatie-oscillatie borstel verwijderd ongeveer 11% veel meer tandplak dan 3 maanden dan een handtandenborstel heeft (zie referenties). Deze aparte vorm van elektrische borstel was veel effectiever in het uitroeien van plaque op de kiezen, onder glazuur, en onder het tandvlees.

Gebruik een tandenborstel met een kleine borstelkop voor betere vaardigheden te krijgen in hoeken en gaten, en de weer tand. De borstel moet echt comfortabel of middellange haren, want stoere haren kan hebben op neer glazuur en tandvlees irriteren.

Reinig de kauwvlakken door voorzichtig schrobben vooruit en achteruit, als je gebruik maakt van een handtandenborstel. Reinig de binnen en buiten het huis oppervlakken door die de haren op een hoek van 45 graden op het tandvlees en het verschuiven van de tandenborstel in bescheiden kringen. Borstel voor een hele 2 minuten.

Floss tanden minimaal een keer per dag om de tandplak te verwijderen uit plekken die het poetsen niet kunnen bereiken. Flossen stopt tandsteen vorming van tussen tand en minder dan het tandvlees.

Trek een stukje floss op zijn minst twaalf centimeter lang. Wrijf de floss voorzichtig op en neer met betrekking tot tanden en onder het tandvlees. Curve de floss maar aan een zijde, en duidelijk een persoon aspect van een tand drie situaties. Dan curve de floss aan het andere aspect, en duidelijk het aspect van de aangrenzende tand een paar situaties.

Wind de komende floss, zodat je een ongebruikt stuk voor de volgende plek met tand kan hebben, en herhaal het licht wrijven aanpak.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.