Hoe grondig te reinigen Coffee Stained Enamel

Poets je tanden zorgvuldig — keer in de ochtend, zodra in de nacht, en op het moment dat ideale snel na het drinken van uw kopje espresso indien haalbaar — met een tandpasta die fluoride bevat en wordt geadverteerd op beide die witter en verdedig je tand tegen vlekken en tandsteen zelfs tussen de poetsbeurten. Zet de borstel op een vijfenveertig graden hoek naar je tandvlees, en verschuiving in een snel draaiende beweging. Beweeg de borstel naar beneden en doorgaan op deze beweging.

Gebruik een bleekgel (peroxide gebaseerd) op de oppervlakken van uw tanden. U kunt dit soort oplossing te kopen bij een apotheek of tandarts kantoor. Sommige elektronische tandenborstel verkopers bieden u deze ‘bleken’ gels zo goed. Borstel de gel op zowat elke tand zorgvuldig, ga weg het op en laat het zitten op de oppervlakte voor ten minste tien minuten. Doe dit na per werkdag in overeenstemming met de aanbevelingen.

Poging tanden bleken strips als een ander aan de gel. Ze zijn ook gemaakt van een peroxide methode. Plaats de strip stevig over de leidende en de basis rij van uw email, en hen in zitten voor ten minste vijftig procent een uur. Voeren deze actie twee keer per werkdag voor zo lang als de producten verpakking suggereert (normaal een tot twee weken).

Bel gewoon uw tandarts om tijdschema een in-office whitening sessie, dit neemt ongeveer een uur en omvat een blekende vloeistof en laser of warmte machines. Dit is een dure cursus van actie die je zou kunnen waarderen als een groot deel als $ 1, 000 voor uw hele gevestigde van de tand (2010 kosten).

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.