Hoe heeft Gezondheid en fitness Verzekering plan beginnen?

In de loop van de Burgeroorlog, individuele wellness-programma’s voor schade door stoomboot of reizen per trein werd die er zijn. Vroege team dekking beleid met betrekking tot gezondheid en fitness zorg in omstandigheden van incidenten waren door Massachusetts Health Insurance plan voorzag in 1847, en door de finish van de 19e eeuw, ervaren arbeidsongeschiktheid verzekering ontwikkeld om breder bereik van persoonlijk letsel en ziekte te beschermen.

In 1911 werd de National Insurance beleid Act uitgereikt door de Britten, en de periode ‘ziektekostenverzekering’ bleek goed bekend. Veel Europese landen aangenomen verplicht, genationaliseerd allerlei verzekeringen voor 1920, maar in geen geval gevangen in de VS

nieuwe procedures gezondheidszorg en medicijnen belandde ontworpen in de jaren 1920, mannen en vrouwen zijn aangemoedigd om een ​​kijkje in verwerkingsinstallaties en ziekenhuizen voor de behandeling te nemen. Stegen de prijzen aanzienlijk en belandde doorgegeven aan de betrokken persoon.

In 1929, een team van Dallas docenten onderhandeld met Baylor Universiteitskliniek voor 21 dagen van hospitalisatie voor een vaste vergoeding van $ 6,00, belangrijk om een ​​praktijk die beide ziekenhuizen en patiënten voor de duur van de depressie van de jaren dertig geprofiteerd.

De Amerikaanse zorginstelling Association ontworpen Blue Cross ziekenhuizen gestructureerd om lagere niveau van de concurrentie voor pre-gecompenseerde kliniek deskundige diensten plannen. Als een niet-gain bedrijf, Blue Cross was vrijgesteld van verzekeringsdekking beleid. Blauw verdedigen werd geboren te organiseren in de zeer dezelfde manier voor artsen, en de daaruit voortvloeiende lonende markt gelokt andere verzekeraars in de algehele gezondheid discipline wanneer ze ontdekt commerciële verzekeraars kan verlangen premies te verlagen tot evenwichtige mensen, lokken klanten afwezig uit niet-winst verplicht om kosten exact dezelfde vergoeding voor alle.

Category: Supplementen

Comments are closed.