Hoe het HCG hormoon is gebruik gemaakt van voor Pounds Loss

Bij zwangere vrouwen van alle leeftijden, HCG helpt voeden de foetus door zwengelen de ongewenste vetcellen in het lichaam en escalerende stofwisseling. Niettemin, in openlucht van zwanger, de lichaamsbouw niet enorme hoeveelheden van het hormoon aanmaken. De overtuiging is dat als het hormoon ongewenste vetcellen kan jumpstart bij zwangere vrouwen, het kan ook in staat zijn om het zelfde te doen bij vrouwen die niet verwacht en mannen. De deelnemers verwerven van dag tot dag injecties van het hormoon en worden verzocht om hun calorie-verbruik te verbieden tot vijfhonderd calorieën voor elke werkdag -. De reguliere calorische intact voor een vrouw is geïnstrueerd om 1500 calorieën voor elke werkdag zijn

Het idee van het HCG dieet plan is overal geweest voor veel meer dan 50 een lange tijd. HCGdietinfo.com zei dat een individu op het voedsel plan kan ontdoen van elke plaats van een tot £ 3 voor elke dag. Facet uitkomsten van het HCG foto’s bestaan ​​uit hoofdpijn en hormonale veranderingen. HCG invloed op de hypothalamus, dat deel van de hersenen, en veroorzaakt het gebruik van vetten cellen hele zwanger. Door het consumeren van een kleine calorie voedsel plan, gemengd met de injecties om ongewenst vet inname te verhogen, dan verlies je de meest bedrag van energie, maar gewoon in het minst som. Dit resulteert in een efficiënte overgewicht vertragingsmechanisme.

aanzienlijk terug als 1974, het Levensmiddel and Drug Administration (Food and Drug Administration) en Dagboek van de Amerikaanse Klinische Association (JAMA) hebben vermeld dat het gebruik van HCG voor gewichtsverlies niet het werk doen. Studies hebben aangetoond dat de hoeveelheid pond verlies door mensen vandaag de dag op een 500-calorie voor elke werkdag dieet regime en het verkrijgen van HCG-injecties is geen duidelijke dan mensen op precies dezelfde voedsel plan en het verwerven van placebo-injecties.

Ondanks de vermaningen van de Food and Drug Administration en de JAMA, er zijn nogal een paar kilo vermindering klinieken en artsen het gebruik van HCG als een gewichtsverlies behandelmethode. Getuigenissen op de websites van de HCG gewichtsverlies webpagina’s aan te moedigen de toepassing en de 1-3 pond voor elke dag benaderd vet verlies. Veel van deze websites bieden ook ‘het verbeteren van de dieet plan’ door het koppelen met colon reinigingsmiddelen. Vlak voor het uitvoeren van een pond verlies regime waarbij hormonen, voedingssupplementen of behandeling, neem dan contact op met uw arts.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.