Hoe het opzetten van een groep gewichtsreductie vooral gebaseerd op Percentage

Team klanten in groepen van twee tot tien medewerkers. Het houden van even getallen is niet zo belangrijk, want uiteindelijk zal je het berekenen van een normale pc verlies onder de groep medewerkers.

Gevestigde een termijn voor het vetverlies niveau van de concurrentie, die voldoende zijn om succes te bereiken zou zijn. Als een voorbeeld, zou je de toestand van de concurrenten zal lopen honderd dagen van aanvang tot einde.

Weeg zowat elk individu op de aanvang van het concurrentievermogen.

Weeg elke unieke aan de halte van de concurrentie.

Aftrekken ieders eindigend pond uit hun beginnen lichaamsgewicht om het bereik van de pond verloren berekenen. Als een voorbeeld, als 1 lid begon als £ 180. en woog honderd en zestig kilo bij de halte van de concurrenten, hij of zij zou hebben vermist £ 20.

gewicht daling ieders Verdeel door hun authentieke gewicht, en dan vermenigvuldigen met honderd om het aandeel te bepalen. In het voorbeeld is de honderd en tachtig pond lid die twintig kilo verloren zou 11,1 procent verloren.

Regelmatig elk team pond verlies aandeel door het opnemen van percentages van de leden en te delen door het aantal gebruikers. Ter illustratie, als een bepaalde bemanning ervaren gebruikers vergieten elf, tien, twintig, vijftien en 22 pct, zou je algehele deze cijfers te leveren 78, en dan delen door vijf. Deze resultaten in een normaal lichaamsgewicht verlies van 15.six%. Herhaal deze berekening voor elk team.

Recensie gemiddeld gewichtsverlies aandeel elk team, en verklaren de medewerkers met de beste gemiddelde aandeel van de winnaar.

Category: Dieten

Comments are closed.