Hoe het produceren van een Health Report

een algehele gezondheid uit dat je denkt dat zal enorm profiteren van de fundamentele gemeenschap Pick. Bijvoorbeeld, een onderwerp over de schadelijke effecten van het roken van sigaretten de foetale vooruitgang.

Contact en interview welzijn experts uit de industrie die zijn professionals over dit onderwerp, dit soort als een longarts, en klanten van goed-geïdentificeerde beweging bedrijven. Vraag uw geïnterviewden of ze zal u toelaten om een ​​bandrecorder te gebruiken om gegevens verzameld ondersteunen.

Lees algehele gezondheid aangesloten boeken, tijdschriften en inhoud die spreken over de laatste status van het onderwerp geplukt.

doen op het web exploratie door te reizen naar Web internetsites bezorgd met gezondheid en fitness, aanzienlijke steun moet je onderwerp, deze als de Aarde Welzijn Corporation (www.who.int)

Zoek uit de recente mortaliteit en morbiditeit heffingen met betrekking tot het onderwerp.

Interview mensen die professioneel hebben gehad of te maken hebben met de gezondheid en fitness zorgen en vragen hoe zij zijn omgegaan met de uitdaging.

Geef een korte samenvatting over de gezondheids-onderwerp.

Let-up samenvatting door het leveren van een overzicht van de stand van de welzijn professional op het onderwerp.

Inventariseer de verschillende methoden van hoe dit soort van een uitdaging kunnen veroveren door te wijzen op voorbeelden die haalbaar zijn.

Geef uw middelen vast te houden aan het juiste formaat, die normaal APA. Zie een juiste indeling van bronnen op http://webster.commnet.edu/apa/two_authors.htm.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.