Hoe het uitvoeren van een patiënt Wellness Treatment Interview

Verzamel uw gereedschap. In de meeste gezondheidsgerelateerde configuraties, dit bestaat uit een pen, Slachtoffer vormen, bedrijfsbureau beleid, privacy gegevens en de computer te verkrijgen. Als het sollicitatiegesprek proces kenmerkt krijgen bloeddruk, te luisteren naar het hart of de longen of andere diagnostische tests, zou je moet hebben om een ​​stethoscoop, bloeddruk manchet of andere identieke soort van diagnostische tools.

hebben

Sommige werkplekken zijn laptop stations in elke ruimte, vele anderen hebben pil natura computers die u in staat om de laptop mee te nemen van huis naar de ruimte en de individuele cliënt.

Introduceer u op het krijgen in het gebied en de conditie van uw job. Verduidelijking van uw situatie maakt het individu beseffen waarom je er bent en ook onderscheid tussen artsen, verpleegkundigen, gezondheidszorg assistenten en nurse practitioners.

Nogal wat methoden hebben u beginnen door te controleren of de titel van de patiënt en de begindatum van bepaalde u de juiste bestand en de patiënt te maken.

Ongeacht of het opnemen van het interview op papier of in een personal computer, is het belangrijk om de ogen in contact komen met de patiënt en lijken naar hem, hoewel hij oplossingen welke gedachten u vragen. Het motief hiervoor is tweeledig: U kunt erop vertrouwen dat hij de kwestie wordt gehoord en je ook geef hem de aandacht en empathie. Door het uitvoeren van dit kunt u de betrokken persoon een stuk meer ontspannen te maken en veel meer succes bij het verzamelen van feiten.

Werk dossier van de patiënt als ze een gesticht getroffen individu of ga dan haar gegevens als ze is nieuw. In een klinische toepassing, is persoonlijk welzijn dossier van de patiënt meestal uitgevoerd door het opnemen en actualiseren van professionele medische dossier van de patiënt.
Eventuele eerdere ziekten en aanleg voor gezondheid gerelateerde aandoeningen die misschien van toepassing kunnen zijn op basis van dierbaren van de patiënt moet echt worden genoemd. Voorafgaand operaties zijn meestal beroemde veel ook.

Het sollicitatiegesprek zal vrijwel meestal sprake van een huidige checklist van drugs. Dit is belangrijk om te helpen zo goed als elke drug verbonden tekenen of symptomen of haalbaar interacties herkennen recente gezondheid en fitness positie van de patiënt. De meeste artsen willen ook weten welke vitaminen en natuurlijke supplementen een individu is het gebruik omdat deze kunnen leiden tot tekenen en interactie en interfereren met remedies.

Wees er absoluut zeker van om elke behandeling hardop spellen te verifiëren dat u de ideale medicatie hebben gehoord. Noteer het volume, dosering, frequentie en tijd van de werkdag medicatie genomen. Sommige klanten met zich meedragen een verslag van hun medicijnen. Het is gunstig voor de evaluatie met hen, maar worden gegarandeerd om te gaan rond elke koopwaar en maak positieve de aanbieding is afgelopen.

Als u kiest voor de bloeddruk of horen aan het hart of de longen, dit is vaak een goed moment om de evaluaties uit te voeren en het bestand succes.

Controleer voor de reden gaan de patiënt. Gebruik van open-ended up queries, deze als ‘Geef mij een voorbeeld van’ of ‘Leg je indicatoren’ om weloverwogen reacties en de geschiedenis van de oplossingen in de tekst van de patiënt op te wekken. Bij gebruik van een drop-down menu in de patiëntenzorg softwareprogramma op een laptop, zeker om de precieze voorwerp dat de reactie van de patiënt past of voeg specifieke toelichting op dit gedeelte als de precieze product is niet gedetailleerd.

Evalueer informatie van de patiënt en het motief van de getroffen persoon is in het kantoor aan het welzijn huisarts zien. Dit kan worden uitgevoerd als een manier om beleefd te sluiten het sollicitatiegesprek zo mooi als te verklaren feiten.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.