Hoe ik hersteld van Grownup Zits

Tijdens mijn tiener jaren ik op geen enkele manier echt had problemen met zits. Ik had een paar occasionele puistjes, maar in de typische, heb ik niet te maken hebben met dit probleem veel te veel.

Dan in mijn late jaren twintig, werd ik ineens last van volwassen acne. Ik investeerde ongeveer een 12 maanden vechten om het te krijgen onder beheer. In de tussentijd ontworpen ik een fobie in de spiegel kijken, te wijten aan het feit dat ik haatte wat ik zag. Het getroffen mijn gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. In sommige gevallen heb ik gefaald om zelfs weggaan het huishouden.

Sinds ik begrijp dat dit iets is wat heel wat mensen vandaag de dag worstelen met, ik dacht dat ik zou delen wat uiteindelijk werkte voor mij.

De leeftijd voorkennis over de inname van veel drinkwater, zoals vermijden dat al te sterk suiker, en het hebben van uw fruit en groenten echt wel een element van feit. Mensen ongetwijfeld geserveerd me een groot bedrag. Dat gezegd hebbende, ik was nog bezig met puistjes en ik ervaren littekens die duurde maanden om te herstellen. Soms een puist (de diepe cystische soort) een lelijke karmozijnrood merk dat 6 maanden geduurd zou verlaten. Naast het krijgen van een te genezen voor de breakouts, heb ik ook ervaren om een ​​product of dienst ter ondersteuning van mij repareren alle merken.

Eindelijk, net na substantieel experimenten en onderzoek te doen, ik identificeerde een poriën en huidverzorging programma dat werkt voor mij.

Er is veel discussie over salicylzuur vergeleken met benzoylperoxide. Wat ik ontdekte is dat noch bijgestaan ​​me echt sterk op zijn eigen. Ik ervoer een mengsel van de producten te gebruiken, om de reden dat ze doordringen in de poriën en de huid en omgaan met ziektekiemen en talg anders.

Eerst moet je een gezicht reinigingsmiddel met benzoylperoxide die u elke te gebruiken moet solitaire werkdag. Ik was met deze oplossing in de vroege ochtend:

Exfoliëren is ook zeer kritisch. Als je scrubben op een regelmatige basis, kunt u ophoping van dode huidcellen, waardoor je poriën verstopt te voorkomen. Ook scrubben maakt het mogelijk om de genezing van de huid te versnellen en dus laat die mensen paars merken sneller vervagen. Ik gebruik deze microdermabrasie koopwaar een aantal gevallen per week, en de andere dagen gewoon gebruik maken van een grondig schoon washandje met mijn cleanser.

Future, je moet een beetje iets met salicylzuur hebben, zoals het functioneert anders uit benzoylperoxide. Het helpt versnellen poriën en de huid celvernieuwing zo effectief voorkomen van nieuwe puistjes. Ik reinig mijn confronteren met deze toner minimaal zodra voor elke werkdag (uw gebruik zal rekenen op hoe delicaat je poriën en de huid is stel ik op het moment een dag, maar sommige mensen kunnen hebben om te bouwen tot dat). Ik gebruik het formulier voor de gevoelige huid, zodat het niet gaat om extreem uitdrogen mijn huid. Het zal zich te ontdoen van de olie verstoken van het maken van mijn gezicht schilferige en jeukende.

Last but not least, een product of dienst met een groot percentage van salicylzuur aan vlek-omgaan met elke ontwikkeling van puistjes gebruik ik. Het is het grootst op een royale totaal van deze plaatsen op elke moeilijkheidsgraad locaties vlak voordat je naar bed gaat (praten van waarschijnlijk matras, maken ervan overtuigd dat u uw kussensloop schoon routinematig als ze bacteriën kunnen herbergen!). Het is ook effectief wonderen voor het helpen van individuen oude rode plekken te vervagen.

Tot slot, ik moet zeggen dat het enige probleem dat mijn verstand redde vlak voor de merken bleek en genas, was deze fantastische basis van Maybelline. Het gecoate mensen lelijke paarse vlekken veel veel beter dan elke andere onder-ups heb ik geprobeerd. Als u de verbinding klikt, kunt u zien dat het aankomt in alle tinten.

Nu kan je goed nadenken Ik ben gewoon op zoek naar goederen. Het is echt echt dat ik een bescheiden commissie krijgt uit dit spul, en ik moet zonder twijfel proberen te eten, net als ieder mens anders. Toch zijn dit eerlijk gezegd zijn de precieze producten die ik gebruik gemaakt van om te helpen mijn huid eronder te beheren. Ik verafschuw het herkennen van een andere vrouw (of man!) Die er is lijden vernedering en pijn alsof ik voelde voor een algehele yr. Ik wilde dit met jullie delen, zodat idealiter iemand anders kan profiteren van mijn kennis. Vergeet niet dat als je koopt deze door Amazon, krijg je kosteloos vervoer als u besteedt meer dan 25 dollar, en een aantal van deze oplossingen zijn goedkoper op Amazon dan identificeerde ik ze in het verkooppunt. Fantastisch succes en ik hoop dat het effectief is voor u!

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.