Hoe ik mijn tanden witter te maken. Kosten van het bleken van tanden-zonder kosten

Residence gemaakte oplossing-Elimineer de poriën en de huid van uw fruit, of het nu grapefruit, sinaasappel of citroen. Inschakelen het drogen voor een paar uurtjes. U wilt een & quotrubbery ‘echt het gevoel.

Borstel weg de vlekken-gebruik te maken van de binnenkant van de schil, het witte facet, wrijf dit op je tanden. Ik stamp het in, het streven om in de spleten. Gebruik de schil als het medische team.

Een witte glimlach-Je moet echt zien een bliksem geschikt afwezig. De schil vorm van de besluiten als een magische gum. Uiteraard is de tand zult u niet in staat zijn om toegang te krijgen echt goed zal waarschijnlijk niet krijgen zo duidelijk, maar uw geld glazuur, deze parelwitte tanden aan de voorkant, kan een superieur polijsten krijgen!

Teeth whitening bakpoeder en kaneel-ik graag poetsen met een tandpasta combinatie van zuiveringszout en kaneelpoeder. De baking soda serieus scrubs weg elke plaque en de kaneel, geloven dat het of niet, helpt voorkomen / doodt de microben die de plaque veroorzaken. U kunt eigentijdse adem hebben veel voor een langere periode met deze combinatie! Zal niet nalaten om zijde! Zal niet afschrikken door de bruine kleur, het wast onmiddellijk.

gorgelen met waterstofperoxide voor een minuut, en spugen. Doe dat elke dag en je moet zien uw email gebleekt in een week.

De laatste zet van uw email gedragslijn whitening moet normaal gesproken met je normale tandpasta tot het afsluiten van een vitamine C uit uw gebleekte tanden en weg te nemen de smaak van het peroxide.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.