Hoe ik schraapte mijn zwangerschap puistjes

Zwanger zijn is een tijd waarin we veronderstellen te kijken naar alle dingen die we doen. We kunnen niet tonnen junk consumeren (we toch doen, maar we zijn niet veronderstellen!), Hebben we voorzichtig met hoeveel lichaamsgewicht we krijgen te zijn, kunnen we niet een groot deel van de werkelijke fysieke arbeid, zullen we niet in staat zijn om overwegen een grote hoeveelheid medicijnen, moeten we grondig van haar schaduw, nagelstudio te zijn en moeten op alle kosten, blijf uit de buurt van sterke drank! Zucht. Hoe verzwarende het kan zijn.

Het is ook een tijd waarin we veronderstellen om een ​​’gloed.’ We hebben allemaal beluisterd voordat zwanger brengt voller haar, langere nagels en vlekkeloze huid. Tenminste, dat is wat we uitgelegd.

Toen ik zwanger verkregen, ik had niet de gloeiende huid ik was bedoeld om te hebben. Integendeel, mijn hormonen gehandeld en ik kreeg een vreselijke omstandigheid van het moederschap puistjes. In de plaats van momenteel een mooie, stralende vrouw in mijn eerste trimester, ik leek alsof ik een 15 12 maanden oud in het midden van de puberteit. Naar boven beoordeelde het af, ik kon geen tijd meer gebruik maken van mijn leeftijd acne remedies, gezien het feit dat een flink aantal gezondheidswerkers en vroedvrouwen achten hen als onveilig

Ik heb geprobeerd met behulp van het gebruik van een milde reinigingsmiddelen – net zeep twee keer voor elke dag, maar dit gebeurde niet alles voor mijn huid doen. Mijn acne alleen groeide uit tot erger en erger geworden. Aangezien ik een vette huid, de puistjes bleven komen en sommigen van hen zelfs nog liet me met acne littekens – die waardevol voor dat verwacht gloed. (Alsof!)

Ik zocht en zocht, wil verkrijgen of ik Proactiv of misschien een andere drogisterij producten zou kunnen gebruiken, maar hoewel sommigen beweerden inderdaad, veel andere mensen uitgelegd nee. Ik wilde niet de kans om wat snel-to-be moeder doet?

The Look voor

1 punt las ik was tomaten belandde veronderstellen kiezen nuttig en glashelder te zijn zits. Geweldig! Dus, zou ik uitchecken tomaten, of misschien komkommer of aloë! Ik was niet van plan om ongekookte groenten wrijven op mijn gezicht gebied, dus ik koos als alternatief om hier de Ja om Tomatoes lijn van goederen. Deze belandde volledig zuiver en bevat geen gevaarlijke chemische stoffen, dus ik dacht dat het niet zou schaden. Het kon niet nog erger te maken, toch!

Voor een paar weken, ik gebruikt het reinigingsmiddel in de vroege ochtend en ‘s avonds en aangenomen met de moisturizer. Ik heb zelfs gebruik gemaakt van de gezichtsmasker zowat elke andere werkdag. Dit leek te helpen onderscheiden van een heleboel van de pukkels, maar het kwam er niet tegen volledig afwezig. Siiiigh. Ik toch niet blij.

Dus, zocht ik wat veel meer en gelegen tea tree olie is te veronderstellen om acne te verlichten. Ik hield van tea tree shampoo, maar op geen enkele manier gedacht over het plaatsen van tea tree olie op mijn ontmoeting! Gelukkig was het ook veilig voor een verwachten van meisje te gebruiken!

My Latest Merchandise

p Er is een lijn van producten in de ons van het lichaam op te slaan. Echter, na jacht tengevolge van de stoffen plaat, merkte ik ze bevatten salicylzuur. Dit is een chemische stof die vooral aspirine, en we weten allemaal aspirine hele zwanger zijn is een grote no-no. Dus zocht ik wat meer. Mijn vragen stelde me voor aan een Koreaanse lijn van de koopwaar geïdentificeerd als poriën en de huid Levensmiddel. Een lijn die ze hebben zijn de tea tree oplossingen. Dus pakte ik ze op eBay!

Een bijzonder product dat ik gebruik is de Tea Tree Cleansing Foam. In komt in twee types, een fles pomp die schuim verdeelt en een buis die een product kunt u schuim in een schuim. Ik persoonlijk dol op de afgifte schuim. Ik kocht het voor ongeveer $ 12 en een enkele fles heeft mij duurde ongeveer zes maanden. Echt goedkoop te zijn wanneer je je voelt over.

Na, gebruik ik de Tea Tree Toner. Deze toner is van exact hetzelfde bedrijf en je kunt het ook krijgen op eBay vrij goedkoop. Het wordt geleverd in een glazen fles. Alles wat je doet is het uitvoeren van sommige aan een katoenen bal en plaats het op je ervaring. Echt eenvoudig.

De 3e fase is te herkennen verzorgen met een smet stick. Poriën en de huid Eten stuff * hoeft * hebben een bijzonder, maar ik alles wat ik kan vinden op web-sites als Amazon, de Desert Essence stok gebruiken. Alles wat ik doe is rol het dan onrustige plekken en vlekken 2 keer voor elke dag, direct na de toner. Dit zal werken. Het werkt niet snel, maar geleidelijk opdroogt puistjes. Zodra de puistjes zijn verdwenen, ze lijken te zijn weg te blijven. Het maakt ook niet lijken te zijn om litteken te wijten aan het feit dat het echt zacht.

Natuurlijk, je moet echt ook een vochtinbrengende crème, bij voorkeur de huid voedingsmiddelen Emulsion, simpelweg omdat het bevat ook tea tree, maar ook hydrateert de huid en houdt het tegen uitdrogen.

Alternate Merchandise

Als je nooit willen om goederen te importeren uit Korea, verschijnen voor de plaatsvervangers. Desert Essence heeft een tea tree cleanser die moet echt ook het werk doen. Een milde toverhazelaar toner kan ook uit te voeren in plaats van een tea tree een persoon, indien gewild. Verkrijg ik dat het werkt, maar niet zo goed. Als je een vette huid en wilt toverhazelaar gebruiken, weet ik niet adviseren het aanbrengen van een vochtinbrengende crème, omdat het zal waarschijnlijk niet de zits uitdaging helpen. Als je moet een vochtinbrengende crème te gebruiken, zou ik echt de Inderdaad aanbevelen aan Tomatoes een.

De Ja om Tomatoes producten of diensten ook effectief is perfect, alleen niet zo mooi als tea tree. De natuurlijk Tomaten prijs over het hetzelfde als de huid Maaltijden lijn, dus als je in een positie, zou ik gewoon gaan met de volgende mogelijkheid als alternatief vooral omdat het presteert dus aanzienlijk groter!

In elk scenario Deze twee lijnen van oplossingen werkt ongelooflijk goed. Geen enkel verschil dat 1 je gebruikt, zul je ongetwijfeld veel betere huid. Met een heel klein concealer, ga je klaar om iedereen die je de prachtige, bedauwde zwangerschap gloed die iedereen dringt een zwangere vrouwen van alle leeftijden heeft!

aanmoedigen te zijn

Category: Dieten

Comments are closed.