Hoe Is Lysol Wellness schadelijk?

In overeenstemming met de fabrikant webpagina, Lysol model desinfecterende spray heeft ethanol, h2o, isobutaan, tetranatrium EDTA, propaan, parfum, natriumbenzoaat, boraatverbindingen en ammoniakverbindingen.

Lysol Anti-Bacteriële Motion Spray heeft negenenzeventig procent gedenatureerde ethanol, die ongemak van de ogen en slijmvliezen kan veroorzaken en kan het centrale zenuwstelsel proces wanhoop eventueel veroorzaken bij inademing of inslikken.

In een onderzoeksrapport van CBC News in Canada waarin de concentraties van VOC’s (instabiele organische en natuurlijke stoffen) werden berekend, werd Lysol nevel ontdekt te bestaan ​​uit een, tweehonderd delen per miljoen. Deze niveaus zijn 1000 keer zo sterk als Clorox reinigingsdoekjes in een, 000 stuks voor elke miljard, en aanzienlijk beter dan de 500 delen per miljard veilig voor individuen beschouwd.

Lysol desinfecterende nevel omvat ammoniumhydroxide, een vermoedelijke respiratoire toxine, die goed kan zijn verbonden met diverse pulmonale omstandigheden, zoals bronchitis, pulmonair oedeem, emfyseem, en de meeste kankers.

Volgens het US Agency milieuhygiëne, minimaal 50% van de elementen in Lysol zijn niet volledig geanalyseerd op mogelijke gezondheids-en fitness gevaren voor de mens.

Category: Gezond eten

Comments are closed.