Hoe je acne te verhelpen

p Er zijn dus tal van verschillende acne behandelingen die er zijn, plukken 1 van de kasten kan stress-vol. Beta Hydroxy Acid (BHA) of salicylzuur, benzoylperoxide, Alpha Hydroxy Acid (AHA), Zwavel en Retin-A zijn slechts enkele van de puistjes oplossingen die helpen verhelpen je puistjes.

BHA moet echt een goed uitgebalanceerde pH van drie tot three.five. AHA nodig hebt om een ​​goed uitgebalanceerde pH van 3 tot en met vier hebben. Beter en de producten zal niet zo krachtig zijn, welke te verminderen en ze zullen je poriën en de huid irriteren. BHA is een diepe exfoliëren voor het doden van bacteriën, witte koppen en mee-eters. Benzyl Peroxide is gewoon voor het doden van micro-organismen en echt moet worden gebruik gemaakt van als een plek remedie. AHA is voor het gebied scrubben, maar het kan functioneren voor uw acne veel ook, gezien het feit dat vernieuwt en ontstopt uw ​​huid. AHA schilfert ook extra voorzichtig dan de handgeschakelde exfoliërende scrubs voor een aantal mannen en vrouwen. Ik heb vette zeer puistjes geneigd huid en BHA bijna nooit gewerkt voor mij, maar AHA deed.

Zwavel is een uitstekende puistjes genezen. Als u hebt geprobeerd het gebruik van alle dingen anders kunt u eventueel wilt proberen! Er zijn zwavel kleimasker en zwavel plaats oplossingen. Poging een persoon, het werkte voor mijn zits. Voorschrift Retin-A zal voor het genezen acne de meest effectieve werken, omdat het de sterkste. Als u alleen kunt gebruiken drogisterij dan netvlies Hyde is sterker dan retinol! Als een ingrediënt is aanzienlijk op de lijst van ingrediënten, de extra succesvol het kan zijn in het genezen van uw acne.

Was uw ervaring slechts twee keer per werkdag, over het wassen van acne nog veel meer kan verergeren. Gebruik een zacht reinigingsmiddel, vaak medicinale reinigingsmiddelen niet veel doen, gezien het feit dat de medicatie niet op uw huid voor extreem lang.

Bevochtig indien gewenst. Ik geloof niet in het kopen van dure bovenste afwerking moisturizers. De meeste moisturizers zijn alle identiek, maar ze hydrateren. Vette huid zeker niet moisturizer nodig, je zonnebrandcrème in de ochtend is voldoende.

Sunscreen kan in feite hulp aan puistjes sneller te verhelpen, vooral omdat de poriën en de huid wordt bewaakt vanaf het Solar harde stralen. U wilt een zonnebrandcrème die blokken UVB en UVA-stralen, niet alle zonnebrandmiddelen hebben superieure UVA veiligheid, indien van toepassing op alle! UVA-stralen brengt over het kweken van oude, zal UVB-stralen zonnebrand veroorzaken. In te kopen om de meest beschermende zonnecrème verkrijgen, is het echt belangrijk om levendige elementen een zonnebrandcrème te lezen. Lichamelijke zonnefilters moet echt titaniumdioxide en zinkoxide voor UVA. Chemische zonnefilters moet Avobenzone hebben in het voor UVA, maken ook absoluut zeker van dat er geen octinoxate, het destabiliseert de Avobenzone. Gewoon aannemen van het als, octinoxate. Raadpleeg een zonnescherm waarbij de actieve elementen hogere percentages, hoe groter de extra verdediging tegen de zon.

ontdekken

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.