Hoe je dingen zoals citroenen en limoenen voor Lung algehele gezondheid Include

Squeeze Citroenen / Limes in het water voor de gezondheid van de longen:

alternatief van alleen de inname van basic drinkwater, knijp wat hedendaagse citroensap of limoensap in, dit is niet alleen het aanbieden van u een mega boost van anti-oxidanten, het is ook heel verfrissend.

Consumeer citroen / limoen in thee:

Ga je gang maak je kop warme thee. In de plaats van het gebruik van suiker, ga maar een klein beetje van stevia als je lief wilt, en voeg een theelepel verfrissende geperst limoen of citroen in uw thee.

Strooi over schone groenten en salade:

Prime geblancheerde greens met een scheutje verse citroen of limoen. Voeg het toe op de bloei van je gezonde salade voor een pittige contact en te vergroten en versterken van de algehele gezondheid van uw longen.

Maak een Cooler:

Bekijk mengen kokosmelk, muntblaadjes, crushed ice en limoensap. Dit is een uitstekende manier om te vernieuwen en genoeg hoeveelheden vitamine C voor de gezondheid van de longen.

Gebruik Lemon / Limes voor zout:

Velen van ons zijn het maken van een poging om onze zout inname te beperken voor de gezondheid en fitness uitleg. Probeer het plaatsen van een wig van citroen of limoen op je bord met een maaltijd en met gebruikmaking van het sap als vervanging voor zout. Het is scherp en pittig en ernstig kan doen de truc om de integratie van smaak.

Maak limonade:

Kies en maak uw individuele handgemaakte limonade of limeade, dit is echt om van te watertanden en een prachtige manier om er zeker van u verpakken van uw lichaam met een sterke anti-oxidanten.

Category: Supplementen

Comments are closed.