Hoe je hele lichaam acne te bestrijden

Verscheidene personen vinden dat puistjes alleen van invloed op de experience.Butacne effecten anders dan confronteren delen. Het kan andere gebieden van het lichaam dit soort als de weer, nek, schouders, en zelfs de billen beïnvloeden. Verschillende noemen dit gehele lichaam acne. Dus hoe kan je hele lichaam acne te bestrijden? Aangezien lichaamsbouw acne wordt geactiveerd door het exact dezelfde dingen die acne invloed op de deal met, kunt u het gehele lichaam puistjes te behandelen op exact dezelfde manier als je puistjes zou acne op de deal met.

Als u een matige lichaamsbouw zits, kunt u vaak te gaan met het door het handhaven van een superieur poriën en huidverzorging regime en het werken met meer dan de teller koopwaar die strijd puistjes te schakelen. Met betrekking tot uw poriën en de huid behandeling plan, moet u zeker van uw huid te reinigen elke dag en elke week scrubben maken. U kunt een fantastische huidreiniger die componenten geïdentificeerd acne deze te overwinnen bevat als benzoylperoxide en salicylzuur. Er zijn ook medicinale hele lichaam wast die u kunt gebruiken om uw huid te reinigen.

Als een deel van uw poriën en huidverzorging, kunt u ook actueel gebruik dan de teller oplossingen om te helpen vechten hele lichaam zits. Je zou een koopwaar die alpha-hydroxy zuur, benzoylperoxide, salicylzuur, of tea tree olie heeft willen. Alpha-hydroxy zuur en salicylzuur zowel hulp te drogen vlekken. Tea tree olie is bekend om bacteriën te slopen en benzoylperoxide zal helpen om poriën vrij te maken. U kunt veel over de toonbank producten te verkrijgen dit soort crèmes, lotions en gels die deze acne voorkomen componenten. Als u deze oplossingen gebruiken en daarna je merkt peeling, droogheid, of extreme irritatie, is het het beste om te stoppen het gebruik van de producten en chatten met je arts.

Naast een fantastische poriën en de huid behandeling van plan

, het handhaven van een gezonde lifetyle kan ook hulp aan kwetsbare gehele lichaam zits bestrijden. Je zou willen proberen om gezonde maaltijden met name die grote aan antioxidanten eet. Krijgen in sommige opleidingen ook, maar zorg ervoor om direct douchen later als het zweet hele lichaam zits nog erger kan maken. Hoewel het zeer lastig soms, moet je moet ook uw stress te beheren. Stress kan acne veroorzaken te verergeren als het invloed hormoongevoelige reeksen die kunnen leiden tot extra olie op te bouwen in de sebacious klieren. Dus doe wat je kunt om stress te verwijderen.

Dit zijn handvol manieren waarop je kunt delicate omstandigheden van het menselijk lichaam puistjes vechten. Als uw lichaam puistjes is intens, kunt u eventueel moeten andere methoden te testen dan de types zei voorbij. Je zou blijven willen dagelijks reinigen, maar als alternatief van meer dan teller oplossingen, kunt u misschien geneeskunde door een arts voorgeschreven om uw systeem zits behandelen nodig. Er zijn een aantal medicijnen voorgeschreven aan extreme lichaamsbouw acne worstelen dit soort als Accutane, Retin A, en antibiotica. Deze kunnen wellicht worden voorgeschreven als u succesvol te maken hebben met uw lichaamsbouw acne toepassing van andere therapie keuzes.

Het enige verschil zou maken als je hele lichaam zits is zacht of extreem, je kunt toch bestrijden. Er zijn vele opties procedure toegankelijk zijn, zodat je kunt testen om te zien welke functies voor u. Nadat u over een ding dat werkt, doe alles wat je kunt om te overwegen aan de lichaamsbouw van acne wederkomst of verergering te voorkomen. Met de tijd, zal het systeem acne een probleem in de vorige zijn.

Category: Gezond eten

Comments are closed.