Hoe je het volledige gamma van Inches Shed Door Pounds Afwijzen Compute

Ontwikkel een tafel met twaalf rijen en acht kolommen.

Gebruik het om te beginnen met rij om de kolommen als volgt te etiketteren: ‘Date’, ‘gewicht’, ‘taille’, ‘Borst / Bust’, ‘L / R Upper Arm ‘,’ Hips ‘,’ L / R Dijen ‘en’ Total. ‘

Stel nu de datum in de ‘Date’ groep van de volgende rij. Gebruik een weegschaal te wegen op uw eigen. Produceer uw laatste lichaamsgewicht in de groep ‘Gewicht’.

Strip down om uw ondergoed.

Gebruik het meetlint om het breedste deel van je borst, bovenarm, heupen en dijen plaatsen van uw lichaam te evalueren. Maatregel 1 inch eerder vermeld je navel bij het meten van uw taille. Trek de tape comfortabel, maar niet beperkt. Je moet rechtop staan ​​als je je metingen. Wanneer u de buik te meten, niet zuigen in je darmen. Evalueer beide even je linker en passende onderarmen en dijen.

Record elke afzonderlijke meting op het bureau. Voeg alle metingen samen en rapporteren de som in de categorie ‘Totaal’.

Herhaal Technieken drie door middel van zes elke periode van dertig dagen boven de up komende tien maanden.

Trek van de lopende periode van dertig dagen ‘Totaal’ uit de 1e maand vol. Het resultaat is uw recente algehele verscheidenheid verloren centimeters uit vet daling.

Category: Supplementen

Comments are closed.