Hoe je honing en kaneel gebruiken voor wellness

Ga naar uw buurt wellness houden en koop honing en kaneelpoeder. Zorg er absoluut zeker van te kaneelpoeder dat er geen extra suiker heeft bekomen.

Vermoeidheid: in de middag verbruikt een bepaalde-50% eetlepel honing in een glas water. Bestrooi met kaneelpoeder en drinken. Je moet echt het gevoel verbeterde elektrische stroom binnen een 7 dagen.

Lijden reductie: Meng een paar eetlepels honing in kokend h2o. Vergunning interessant en drinken. Honing is puur natuurlijke pijn minimaliseren attributen.

Hoest: Kook een complete citroen langzaam en geleidelijk gedurende tien minuten. Laat grote dan slash de citroen in 50 procent. Knijp het sap in een kleine vier ounce glas. Verhoog twee eetlepels glycerine en vul de resterende glas met honing. Overweeg een theelepel door de dag. Roer met een lepel voorafgaand aan het nemen. Als je een nacht-tijd hoesten, neem een ​​theelepel recht vooraf waarschijnlijk slaap. Overweeg dan nog een andere slechts een tijdens de avond. Als uw hoest is extreem, krijgen elk vier uur. Dit recept komt uit het boek, Mensen Medicatie, door DC Jarvis.

Katers: Neem in honing op toast of crackers. Honing ondersteunt het spoelen van de alcohol in uw procedure.

Artritis: Neem eens honing in de vroege ochtend en ‘s nachts. Kook een kopje drinkwater en plaats twee eetlepels honing. Strooi slechts een theelepel kaneelpoeder op de belangrijkste van de H2O. Vergunning interessant en drinken.

Blaas bacteriële infecties: Blend 1 theelepel honing en twee theelepels kaneelpoeder in een glas lauw drinkwater. Verbruiken en de honing zal de ziektekiemen in je blaas ruïneren. i

Onvruchtbaarheid: Mannen moeten twee eetlepels honing kiezen vlak voor matras elke afzonderlijke avond

.

Acne: Meng 3 theelepels honing en een theelepel kaneelpoeder. Maak een pasta en zet op puistjes.

Category: Supplementen

Comments are closed.