Hoe je huid met acne Cleanse

tweemaal Reinig uw ontmoeting een werkdag met een milde, boven de toonbank reinigingsmiddel geformuleerd voor acne. Breng de cleanser om grondig te reinigen armen en therapeutische massage het in je poriën en de huid in cirkelvormige bewegingen. Gezichtsreinigingsmiddelen geformuleerd voor acne hebben elementen die nuttig zijn bij het reinigen van de huid, waardoor vuil en overtollige olie en afstoten levenloze huidcellen. De Mayo Clinic dat deze items te gebruiken ‘benzoylperoxide, zwavel, resorcinol, salicylzuur of melkzuur als actieve bestanddeel’ en adviseert gezichtsscrubs en maskers, die kunnen uitdrogen en irriteren de huid te voorkomen en kan verergeren de acne.

Spoel je deal met met lauw drinkwater. Splash grote of lauw water op de deal met tot het afsluiten van het reinigingsmiddel. Het lauwe water is mild voor de huid en niet uit te drogen of te irriteren als zinderende H2O doet.

Laat uw ervaring niet wassen veel te vaak. De Mayo Clinic stelt dat extreme wassen en schrobben irriteert de huid en verhoogt de vooruitzichten voor meer puistjes.

Reinig je haar. Houd je haar schoon en uit je gezicht. Vuil haar kan toevoegen aan acne problemen.

Category: Supplementen

Comments are closed.