Hoe je je Puppies tandenborstel door Kristen Haynie

Veel honden ondernemers vinden het moeilijk om in het regime van borstelen glazuur van hun hond. Tandheelkundige netheid voor honden is niet precies het allereerste wat op de hoofden van de meeste puppy ondernemers. Het is echt eenvoudigste te beginnen vroeg en krijgen in een typische borstelen van plan als uw hond is vrij jeugdig. Toch nooit zweet als je een heel beetje laat om de video game. U kunt echter (in de meeste scenario’s) de praktijk van uw huisdier te tolereren verwerven zijn emaille geborsteld. In dit artikel is hoe je het gemakkelijk en pijnloos te doen, voor de twee u en uw hond.

Get Your Supplies

1e van alle, zult u een tandenborstel en wat nodig tandpasta. Maar wees grondig, je niet in staat om zomaar een merchandise die je in de winkel te gebruiken zijn! De goederen die wij gebruiken op onze eigen tanden zijn niet veilig en gezond om te gebruiken voor puppies. De meeste van onze tandenborstels zijn ook ruw, en onze tandpasta’s bevatten elementen die niet veilig zijn voor de inname van uw hond. Gelukkig zijn er onschadelijk plaatsvervangers die u kunt gebruiken.

Kijk maar naar uit uw buurt huisdier winkel, of het huisdier gebied Goal of Wal-Mart. Veel handelaren hebben bijzondere koopwaar die kunnen worden gebruikt voor het borstelen tanden van uw hond. Sommige van deze producten verschijnen in kits, zoals elke tandpasta en een borstel. Sommige kits bevatten ook meer middelen, als een vinger borstel.

Als er een kit is gewoon niet wat je zou kunnen jagen, zal tandenborstel voor kinderen te doen. Het wil om comfortabel, dus het zou niet tandvlees van uw hond beschadigen. Tandpasta voor mensen is geenszins Oke, terwijl. Elke tandpasta u op uw hond te gebruiken is absoluut zeker van te zijn doorgeslikt ($ 20 gaat naar de te beginnen met man of vrouw die hun hond kunnen opvoeden tot ‘spugen’!), En een flink aantal van de ingrediënten kan hem helemaal maken ziek!

Als je toevallig zijn onzeker over wat te krijgen, contact op met uw dierenarts. Hij of zij is zeker een betrouwbare aanbevelingen voor het veilig gebit reinigen goederen.

Ik stel persoonlijk TropiClean Hedendaagse Breath Gel voor tandpasta. Het is bedoeld om te worden gebruikt als een ‘brush-aanzienlijk minder cleaning gel’, maar het zal geweldig werken als een tandpasta. Het is het enige wat ik heb geëxperimenteerd met zo sterk dat mijn pup echt houdt van de stijl van, waarin de methode een ton makkelijker kan maken!

Hoe te Begonnen

Haal Ongeacht of u hebben een hond en krijgen een vroege aanvang, of u een oudere hond die eisen om dit nieuwe regime te vestigen, de methode is vooral de identieke.

Het belangrijkste is het wegrijden traag. Kans is groter dat uw huisdier niet comfortabel met het hebben van zijn tanden geborsteld op om mee te beginnen zal zijn. Ongeacht wat je doet, zal niet haasten. Het is echt aanzienlijk minder ingewikkeld als deze benadering blijft als stam-kosteloze als haalbaar voor uw pup.

De te beginnen met fase is om uw pup gebruikt om het verkrijgen van zijn mond aangeraakt. Trek zijn lippen omhoog zodat zijn emaille worden blootgesteld, en zachtjes draait je vingers langs de oppervlakte van zijn tanden als hij je zal toestaan. Als uw hondje ziet er geen moeite mee hebben, je bent een van de gezegende soorten. Gefeliciteerd.

Zo niet, terwijl, dat is ok. Als hij trekt afwezig van u wanneer u zijn mond aanraken, laat hem gaan en test later opnieuw. Mogelijk toekomstige tijd, testen waardoor een beetje iets lekkers op je vinger. Misschien wilt u proberen gebruik te maken van het hondje tandpasta die je hebt geselecteerd. Als hij niet zal verschijnen om te willen dat echter een weinig pindakaas zou moeten doen de truc. Laat hem likken de lekkere pasta van je vinger, en maak positieve u bieden veel lof voor het toestaan ​​voor u om zijn mond aanraken!

Nadat hij is gezellig met je joggen uw vingers naar elkaar de oppervlakte van zijn email , kan het tijd om te controleren op hetzelfde punt met de tandenborstel. Hij kan eventueel Okay met je vingers, maar een amusante item kan een ander verhaal zijn. Voldoen aan de exacte methode met de tandenborstel

* Let op:. Elke hond zal gaan op een ander tempo. Slechts een hond kan zip via dit systeem in een dag, terwijl een andere zou kiezen maanden. Het is echt van cruciaal belang om uw hond zelf troost zone respecteren en blijven klant.

Hoe wordt

poetsen When uw hondje is gewend aan de tandenborstel, is het echt tijd om te poetsen beginnen. Het is echt een ongelooflijk eenvoudig proces. Plaats een schar van de tandpasta die je hebt besloten om te gebruiken op de tandenborstel. Gebruik slechts een hand aan de lippen van uw hond omhoog te trekken, zodat u kunt zijn emaille zien. Voer de tandenborstel langs de buitenkant van zijn tanden in een rechte lijn. Maak positieve krijg je al zijn tanden, het verst terug verblijven de belangrijkste, als mensen zijn de soorten die waarschijnlijk de meest vorming van tandplak te verwerven. Zodra u klaar bent met een facet, geef hem een ​​minimale split aan het speeksel dat wordt vergaard in zijn mond te slikken. Ga dan verder met het andere aspect.

Aangezien de meeste van de plaque en tandsteen bouwt aan de buitenkant van het huis van de tanden van een hond, echt niet moet je vrezen over het poetsen van de binnen. Wat weinig opbouw komt over er is verzorgd op natuurlijke wijze door de tong en speeksel. Toch kan je borstel de binnenkant als je echt het gevoel dat het wenst te worden afgewerkt. Om het te krijgen binnen van het glazuur, zal je moet hebben om uw hond coax te openen zijn mond. Mijn hond normaal gesproken de neiging om een ​​kauwen beweging maken terwijl ik borstelen van haar email. Hoewel haar mond open te stellen, ik mijn vingers tussen haar glazuur dus kan ze niet stuk helemaal naar beneden. Dit maakt me plaatsen om de tandenborstel te krijgen achter haar tand, en het geeft me een betere toegankelijkheid van haar voetstuk tanden

* Disclaimer:. Doen dit op uw persoonlijk gevaar! Mijn hond is ongelooflijk licht (en relatief compact). Ze bijt niet op mijn vingers. Als ze dat doet brok een heel klein en taai, zeg ik ‘auw’ en ze laat gaan. Zelfs zo, geen enkel verschil hoe mild een hondje is te maken, steekt je vinger in zijn mond is altijd riskant. U bent invasie persoonlijke huis van de hond en sommige honden niet alleen goed naar dat. Zorg ervoor dat je zuinig op zijn als rubriek over met dit!

* Vergeet niet te bieden een veel van lof gedurende dit hele proces! Uw pup waardeert uw commentaar, en waardoor hij weet dat hij bezig met een superieure carrière door zich coöperatief zal zeker van zijn dat deze procedure blijft efficiënt gaan in de komende.

Als u vragen of reserveringen, geef uw dierenarts een telefoon. Hij moet echt blij zijn om u oplossingen en tips bieden.

Wanneer Borstel

Het is echt van cruciaal belang om glazuur van uw hond poetsen consequent, net als je borstel uw tanden vaak. Idealiter opgericht een dagelijks regime. Als je gewoon echt niet de tijd om van dag tot dag borstelen, probeer te schieten voor elke andere dag. Maar het is essentieel dat je vaak poetsen, of het zal waarschijnlijk niet echt perfect te bedienen. De plaquette zal tijd moeten opbouw en de haven ziektekiemen die is moeilijk om zich te ontdoen van.

Het is best om deze routine elke individuele nacht, voorafgaand aan het bed doen. Uw hond zal beginnen om het te verwachten op dat moment, net zoals hij verwacht levensmiddel op zijn typische avondmaaltijd tijd. Het proces zal eenvoudiger en minder gecompliceerd geworden naarmate de tijd vordert. En als het resulteert in minder moeilijk, de tijd die nodig is om de activiteit af te dalen.

Mijn Beschikken Praktische ervaring

Ik benut deze exacte strategie voor mijn eigen pup. Ze werd op de leeftijd van acht maanden aangenomen, en ik wist niet dat ik was bedoeld om te worden borstelen haar tanden tot een paar maanden na dat. Ze was bijna een kalenderjaar verouderd en ervaren in geen geval hadden een superior emaille reiniging. Niet alleen dat, maar ze was een bijzonder schichtig en timide hond, dus het behalen van haar gebruikt om het behalen van haar tanden gepoetst was zeker een uitdaging. Ik deed het toch, met behulp van deze aanpak. Gewoon in gedachten houden dat dit systeem duurt meestal een ton van volharding en doorzettingsvermogen. Het zal de dop van af wanneer uw hond uiteindelijk wordt gebruikt om het en leert om samen te werken. Als u zich zorgen of angsten, echt het gevoel kosteloze hen vertrekken in de beoordelingen. Superior succes!

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.