hoe je je tanden echt wit in vier eenvoudige maatregelen krijgen

krijgt de glimlach die u aspiratie van

Smiles zijn besmettelijk. Als we zien een prachtige glimlach, we willen weer terug te glimlachen. Dat gezegd hebbende, als we zelf terdege bewust over onze email, onze glimlach misschien paar en nog veel betrekken zijn. Laten we onze blik op de mogelijkheden voor het verkrijgen van echt wit emaille.

1. Crest Whitening Strips Ik heb paste deze korting en voor een aantal jaren. Ze hebben standaard, hoogontwikkelde, 7 dagen, en veertien werkdag variaties o dit artikel. Ik vond mijn tand behoorlijk wit te maken van hun strips, maar nooit zo wit als de illustraties of foto’s worden we overspoeld met op televisie en tijdschrift adressen. De prijs is minimaal genoeg om deze moeite waard te maken. Voor aanzienlijk minder dan $ 30 kun je je glazuur krijgen een handvol tinten witter in een handvol dagen.

2. Bleken Dit is waar het eigenlijk witte teth de slag om te exposeren op. Bleken is een ton extra functie, maar het succes zijn de moeite waard. Bleach trays kan de prijs zo minimaal $ 50 of zo substantieel als $ 500. Bleken wel het is echt negatieven. Itcan veroorzaken behoorlijk gevoelig emaille. Aan de rechterkant kunt u een online video laten zien hoe je je tanden Blech heel snel in huis voor aa veel zien daalde de verkoop prijskaartje.

drie. Witter uw email van nature 1 manier om het te doen is het toepassen van appelzuur, die fungeert als een samentrekkend aan vloer verkleuring te verwijderen. Vermengd met zuiveringszout, aardbeien om te zetten in een all-natuurlijke tand-reiniger Routebeschrijving:. Plet de aardbeien tot pulp, dan combineren met de baking soda tot gemengd. Gebruik een zachte tandenborstel om het mengsel te ontvouwen op uw tand. Ga weg gedurende 5 minuten, dan borstel volledig met tandpasta om zich te ontdoen van de berrybaking soda mix. Spoelen. (Een klein floss zal helpen zich te ontdoen van een aardbei zaden.) U kunt het toepassen keer per 7 dagen.

four.Enable uw tandarts uw tanden witter met lasers . In bedrijfsbureau tanden bleken technieken worden uitgevoerd met bleekgel en alaser zacht. Dit is een goede methode van tanden bleken voor delicate glazuur, als het proces nauwkeurig kan worden gevolgd door de schoonheid tandarts. De tanden zijn zorgvuldig geïsoleerd van de lippen en het tandvlees, en een blekende gel wordt gebruikt om hen. Een laser wordt toegepast in samenhang met de gel te versnellen en versterken de tand whitening proces. Dit is waarschijnlijk de meest dure benadering, maar ook de meest betrouwbare.

Category: Supplementen

Comments are closed.