Hoe je je tanden Verstoken van Stoffen witter

verkrijgen verschillende aardbeien uit uw omgeving industrie. Aardbeien hebben een zuur dat witter glazuur helpt natuurlijk.

Kies een middelgrote aardbei, dan een grote genoeg om de tanden te dekken, maar kleiner genoeg om comfortabel te passen in de mond.

Slash de groene bladgroenten die van de aardbei en verminderen dan de aardbei in vijftig procent.

Kies een aardbei 50 procent en wrijf het hele bodem van de tanden.

Breek de andere helft van de aardbeien met de achterkant van een lepel of een vork totdat uiteindelijk is het perfect gestampt.

Zet de ingeslagen aardbei op een tandenborstel en poets je tanden net alsof je had gewerkt met tandpasta.

Gebruik de versoepeling van de aardbeien voor traktaties. Aardbeizaden hulp schrapen ontworpen tot plaque van de tanden.

Poets je tanden net na elk voedsel en direct direct na het nuttigen van een drankje dat het glazuur vlekken deze soorten als karmozijn wijn, koffie of thee. Borstelen helpt voorkomen dat vlekken van zich nestelen in het tandglazuur.

Beperk uw gebruik van tand-kleuring drankjes, of verbruiken ze door een rietje om ze te verminderen vanaf komen spreken met het glazuur die vertonen wanneer je lacht.

Eet knapperige maaltijd met water erin. Dit kan helpen afschrapen plaque dat zich opstapelt op de tand. Dit soort maaltijden te nemen appels, wortelen en selderij.

Consumeer ton water om te helpen weg schoon het puin dat zich opstapelt in de mond. Mensen die vandaag niet zal drinken van een groot deel van het drinkwater zijn waarschijnlijk meer bacteriën in hun mond hebben, wat kan leiden tot verkleuring van de tanden.

Baking soda helpt niet alleen het verwijderen van plak van het glazuur, maar ook helpt vlekken verhogen. Giet een 50%-theelepel bakpoeder op een papieren handdoek of een bord toekomst naar de gootsteen.

Zet de gemeenschappelijke hoeveelheid geld van de tandpasta op je tandenborstel.

Rol uw tandenborstel, tandpasta facet naar beneden, spottend in de baking soda.

Borstel en spoel zo typisch.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.