Hoe Je kan eventueel het genereren van uw Cystic acne verergeren

Cystic Puistjes is een verschrikkelijk en belangrijke soort van zits precies waar cysten of knobbeltjes vormen diep onder de huid en vullen met aanzienlijke hoeveelheden pus. Ze zijn vaak ongelooflijk pijnlijk en ontstoken, en elke individuele cyste kan duren voor maanden, indien niet behandeld. Ze kunnen ook littekens vertrekken in de poriën en de huid weefsel, zelfs direct na theyve genezen.

Mensen die lijden aan cystische zits normaal worden bepaald naar antwoorden. Het kan heel ongemakkelijk, moeilijk te verbergen met make-up (vanwege hun buitensporige karmozijn of paarse kleur, en de klonterige visuele aantrekkingskracht van de poriën en de huid), en notoir ingewikkeld om te behandelen.

Dit bericht is niet bedoeld om de oorzaak van cystic zits iemand te ontdekken. Als een substituut, zou ik graag in stand van een aantal elementen die je misschien wel over-op de uitkijk bij het maken van een poging om te gaan met de kwestie. Je zou kunnen krijgen dat je onbewust bouwt de kwaal door meer ongemak .

Kijk naar het aanhangende om suggesties met uw persoonlijke patronen: Sommige van deze wijzigingen kan de ernst van uw cystic acne te verminderen, waardoor het veel gemakkelijker te behandelen en herstellen, en reparatie van uw zelfvertrouwen . Om het volledig te elimineren, moet iemand met cystic acne begeleiding van een begrip huid arts te raadplegen.

Messing met het op de onjuiste Time

Dont mess with de cyste als het is:

 • Te diep geen vermelding van de oppervlakte
 • Veel te pijnlijk
 • geïnfecteerd worden rood ontsteking rond cyste
 • Artsen gewoonlijk zeggen op geen enkele wijze op elk moment knoeien met, pop, of tap je puistjes. Im droevig docs, maar youre niet een wandeling rond met deze ontmoeting! Minder dan de, aftappen van een cyste kan eventueel tempo haar genezing. Dit zal functioneren ALLEEN indien de plaats niet wordt ontstoken, is er een duidelijke vermelding plek om de cyste op de oppervlakte van de huid, en je afvoer voorzichtig. Als de stoornissen opsommingstekens eerder vermeld zijn bestaande, precies waar de cyste is geïnfecteerd, pijnlijke, en zo goed diep tot binnenkomst zonder de noodzaak van de pijn, dan zal je het nog erger te maken door het knoeien met het. Knijpen, het graven, en schrobben kan eventueel barsten of schadelijk zijn voor de cyste onder de huid en verergeren de situatie. U kunt eventueel ook vermorzelen het omliggende weefsel. Laat de verontwaardigde soorten zelf zo arm als ze zijn, zullen ze worden erger als je irriteren of letsel hen.

  Messing met een kleinere Meeëter die vervolgens een cyste

  geworden

  Je lichaam kan eventueel een overgevoelige ontstekingsreactie juist nu, en het knoeien met het het overreageren. Je hebt ervaren een mee-eter, kneep erin, en nu is het een cyste.

  Wat resulteert in deze overgevoeligheid voor zwelling is een heel andere kwestie, maar je kan eventueel het maken van je puistjes erger door het triggeren van deze respons. Probeer niet om micro verzorgen van uw gezicht. Compact mee-eters kan misschien opgelucht als gevolg van enkel wassen, gezichtsmaskers, of basische ol tijd. Niet elke individuele porie eisen te zijn fantastisch, vooral als je ontdekken dat ze exploderen in cysten snel na je rotzooi mee.

  Over-Wassen uw ervaring

  • Het toepassen van koopwaar die zijn veel te stevig voor uw ervaring, of de volledig verkeerde oplossingen
  • Producten gebruiken te vaak
  • Schrobben ruwweg kan mogelijk irriteren de regio en breken of problemen de cysten onder de poriën en de huid, waardoor aanvullende ontstekingsreacties

  Ik ben het oneens met het idee dat acne wordt veroorzaakt door verstopte poriën, en dat gemeenschappelijke wassen zal dit probleem te verhelpen. Geen huid arts ik heb bekeken op elk moment geïnstrueerd dit was de voorsprong naar van cystische zits of puistjes gemeen. In mijn persoonlijke ervaring, cystic puistjes is grotendeels een binnen uitdaging, en het wassen van uw deal met heeft kleine mee te maken. In werkelijkheid, als je volbrengen boven de factoren, je kan eventueel verdienen punten nog erger door te benadrukken uit je poriën en huidweefsel, waardoor het uit te drogen of te bieden hebben met alle soorten van chemische verbindingen.

  Als youre geobsedeerd met het wassen van je confronteren omdat je gelooft dat het zal hulp uw cystic acne, knip het uit. Uw pure gezicht oliën zijn niet voldoende was om de extreme ontstekingsreactie gezien in cystic zits te brengen. Het is aanzienlijk meer waarschijnlijk is dat de wortel trigger sommige toxine je huid is het streven om uit te spoelen. Opruimen make-up voorzichtig, met uit ernstige wast of schrobben. U kunt misschien ontdekken uw ontsteking vermindert met items youre werken met. Veel mensen wenden zich tot puur natuurlijke stoffen en volledig noodlanding op het water de donjon verworven oplossingen. Kokosolie kan hydrateren (het zuigt in prachtig), ongekookt honing kan reinigen, en recepten voor zelfgemaakte gezichtsmaskers in overvloed op het internet.

  Test Your Make-up

 • Sommige make-up producten en oplossingen omvatten gluten, kan dit wel moeilijk zijn om te herkennen
 • Sommige make-up producten zijn, erkend te irriteren en cystic acne in sommige
 • Reinig je borstels regelmatig met warmte drinkwater en zeep, ook fietsen uit je make-up ongeveer elke zes maanden. Ze kunnen micro-organismen haven over tijd.
 • Helaas zijn sommige mensen hebben ontdekt dat het eigenlijk hun make-up, dat was de uitdaging! Wat een paradox, om te zetten naar make-up om een ​​puistje te pakken, maar de poriën en de huid wordt nog erger, zodat je meer make-up, etc. gebruiken. Doe wat onderzoek op uw make-up organisatie en waar u eventueel soorten vinden zonder gluten of bismutoxychloride in hen. De geliefd merk BareMinerals heeft de neiging om nogal wat gluten volledig gratis goederen te maken, maar vrijwel al hun poeders bevatten bismutoxychloride. Afterglow Cosmetics is absoluut vrij van deze beide.

  Test uw geneesmiddelen

  • Vraag uw arts of een dermatoloog als remedies u problemen zou kunnen beïnvloeden je hormonen of uw huid.
  • Hormonale therapie, zoals levering controle, kan een effect hebben op je huid hebben. Schakelen rassen kunnen mogelijk ook de steun.

  Hormonen worden vaak verantwoordelijk gehouden voor het leiden tot acne. Ik ben sceptisch over de vraag of ze op uw eigen zou leiden tot ernstige cystic acne (ik beschouw youd andere belangrijke hormonale indicaties als ze is dat ongebalanceerd), maar ze kunnen bouwen het nog erger. Je moet praten om een ​​medische professional of de huid arts over deze kans.

  Allergiesymptomen

 • Tarwe allergie symptomen zijn populair
 • Welzijn zorgen over gluten (een eiwit ontdekt in tarwe, rogge, gerst, en cross-besmette haver) rijzen de pan uit in de algemene publieke sfeer
 • Zuivel is nog een andere voorkomende allergie
 • Lactose-intolerantie is ook gebruikelijk. In plaats van steeds allergisch voor zuivel ronduit, lactose-intolerantie overwegingen een suiker die in melk. In zachte voorwaarden, het beperken van zuivel naar gefermenteerde of gekweekte koopwaar verwijdert de moeilijkheid, maar in extreme gevallen zuivel zou willen om uitsluitend te worden afgewend.
 • Allergiesymptomen kan lastig zijn om te bepalen, en kan er wel van sommige experimentele dieet regime wijzigingen om het te bepalen uit. Helaas, deze allergie problemen zijn meestal een alles-of-niets te bieden. Je bent niet in staat om gewoon te verminderen uw inname van gluten, bijvoorbeeld. Je moet het schijfje volledig uit om de beloningen te zien. Veel mannen en vrouwen beweren hun acne verdwijnt net na het afschaffen van een allergeen, en nog veel meer dermatologen zijn het te melden als een kans om hun klanten. Je kon niet de expertise van de reguliere tekenen van deze allergische reacties, dit soort als spijsvertering problemen, maar hoe kom puistjes opluchting na het verwijderen.

  Zie een huid arts

  Je moet serieus naar. Ontdek wie zal aandacht aan je.

  Ik ben het helemaal volledig te begrijpen als youre nadenken, er geweest, uitgevoerd dat. Ik weet dat het werken met gezondheidswerkers vervelend zijn, vooral als je echt het gevoel dat ze niet naar u te luisteren. Maar cystic acne is niet alleen een milde ergernis. Het is een echt probleem, en een huid arts kan mogelijk een optie voor je. Blijven in het hoofd te houden dat cystic acne is een belangrijke kwaal en ingewikkeld om te behandelen, dus je zou kunnen nodig hebben om te controleren of een extra dan een persoon therapie voorafgaand aan het lokaliseren van wat werkt. Als je bijna hebben geëxperimenteerd met elk klein ding de huid arts moet leveren, zelfs isotretinoïne / Accutane (of misschien bent u het weigeren simpelweg omdat de zijkant resultaten of de iPledge software), dan zou ik raad kijken naar de allergie mogelijkheden hoger dan en bevestigen dat je make-up is niet overgenomen in bismutoxychloride.

  Kom over Relief

  Zoals ik al meldde, ik zeg niet dat deze wijzigingen zal u de behandeling van cystic puistjes. Sommige aangelegenheden beroemde hierboven is ontdekt als de induceren van cystic acne voor veel mensen vandaag de dag. Voor vele anderen, zou het een bijkomende angst dat verergert de aandoening zijn. Cystic puistjes is geen aangenaam en ik weet dat veel lijdt zou graag alle steun te verwerven, zelfs als slechts een gedeeltelijke. Heroverweeg uw praktijken, zodat u niet per ongeluk de bouw van zaken nog erger dan ze moeten zijn.

  Laat het me weten in de review als je andere strategieën voor het verbeteren van cystic acne, of als een van de eerder genoemde tips geholpen u of een persoon die je kent. Bedankt en heel veel succes!

  StandingJaguar

  Category: Supplementen

  Comments are closed.