Hoe je normaal krijgt ontdoen van acne

Maak uw bezit zits scrub met zeezout, citroensap en honing. Als alternatief op het krijgen van 1 van die mensen prijzig acne scrubs bij de drogist, zal deze zelfgemaakte scrub scrubben en steriliseer je poriën en de huid. Het kan een beetje plakkerig zijn, maar je krijgt is toegepast nadat u de wonderen zal doen op uw huid. Meng twee delen honing met een bepaald onderdeel zeezout. Goed samen. Voeg een scheutje citroensap en meng opnieuw. Geen behoefte om te koelen uw zelfgemaakte puistjes scrub, gewoon te behouden onder de gootsteen. Gebruik de scrub voor twee minuten als je wakker wordt en voordat je naar matras. Spoel perfect met zinderende H2O en een grondig schoon washandje onmiddellijk na gebruik.

Gebruik waterstofperoxide als toner. Al snel na het reinigen van uw ervaring met de zelfgemaakte puistjes scrub hierboven vermeld, gebruik dan een katoenen bal naar waterstofperoxide deppen op uw deal met. Vermijd je wenkbrauwen, omdat het hen zal bleken langdurig gebruik. Waterstofperoxide is een natuurlijk bloedstelpend en ontsmettingsmiddel en het is veilig om weg te gaan op uw huid net na de implementatie.

Grote beneden geïrriteerd puistjes met ijsblokjes en gemalen aspirine. Als u 1 gezwollen puist die niet weg zal gaan, zap met een ijsblokje gedurende 30 seconden tot een minuut. Dan, verpletteren een aspirine om een ​​goede poeder te maken, en omvatten een paar druppels water. Combineren tot je een grote pasta, dan met name gebruiken om het puistje. Ga weg op voor een handvol van enkele uren of een nacht tot lagere ontsteking en roodheid.

Blijf je haar uit je ervaring te houden. Als je lang haar, bijna niets is extra schadelijk voor puistjes-gevoelige huid dan heel lang haar of pony. Probeer aan een hoofdband of een haar band met haar te behouden uit te glijden in je confronteren dragen. De oliën in je haar bevatten extra micro-organismen die ervoor zorgt dat uw ontmoeting splitsen.

Vaak houden een grote fles drinkwater komen aan u. Een van de eenvoudigste manieren om gezonde huid te bevorderen is door inname van veel drinkwater. Bij voorkeur moet je echt het vullen van uw h2o fles een aantal momenten per dag en het drinken van de gelijke van ten minste 64 gram water per werkdag.

Vermijd het aanraken van je confronteren na het wassen en het dagelijks verbeteren van uw kussensloop. Wanneer u uw ervaring te reinigen, houd uw armen af. Als je toevallig te gaan op snooze, zeker u een nieuwe kussensloop zowat elke nacht te gebruiken. Als dat betekent dat je vijftig kussenslopen verwerven, doen. Het is vrij cruciaal voor ontspanning je te reinigen op een schone ruimte, als vervanging van de vette, microben-bereden oppervlak van de nacht net voor. Hoe schoner je confronteren behouden, kan het minder zits uitdagingen die je verwacht te hebben.

Category: Dieten

Comments are closed.