Hoe je op natuurlijke wijze witter Tooth bij Huishouden

Weten hoe normaal tanden witter geeft je de mogelijkheid om mooie tanden te krijgen tegen een lagere waarde te geven. Wat met de vooruitgang in de tandheelkundige technologische know-how, is het bleken van tanden zetten in een heel geprefereerde techniek midden personen die het kunnen beheren. Witte tand is gekomen om een ​​beeld van positie in tal van gemaakt naties, en het bezitten van frisse nieuwe, wit email is gekomen om gewoon een ander deel van het zoeken aantrekkelijk en mooi zijn. Toch kan gekwalificeerde tanden bleken vrij hoog geprijsd zijn, en er zijn veel mensen die wit email willen, maar kan het gewoon niet lukt om een ​​flink aantal honderden of 1000’s dollars te betalen voor whitening behandelingen. Om die reden, een grote hoeveelheid mannen en vrouwen op jacht naar hoe je op een natuurlijke manier witter tand op huishoudniveau.

Gelukkig zijn er vele strategieën die u kunt krijgen wittere tanden met uit het investeren een groot deel van de inkomsten op dure technieken. Er is een breed scala van dingen die je kunt zelfs in je kast ontdekken welke zal bijstand aan uw glazuur witter te maken. Studie op om veel meer over te begrijpen hoe natuurlijk tanden witter.

suggesties om tanden witter Uiteraard

1 van de meest voor de hand liggende aanpak over hoe om op natuurlijke tanden witter is gewoon om bepaalde u het beoefenen van uitstekende tandheelkundige netheid elke werkdag te maken. Poets je tanden na het ontwaken in de ochtend, vooraf waarschijnlijk matras ‘s nachts, en na zowat elke eten. Floss elke individuele werkdag en gorgelen in de ochtend met mondwater. Het houden van uw tanden grondig te reinigen gaat een uitgebreide manier op natuurlijke wijze het bleken van uw tanden, dus zorg ervoor dat u behouden met een uitstekende tandheelkundige gedrag. Bestrijk met een whitening tandpasta die fluoride bevat. Er zijn een groot breed scala van whitening tandpasta’s op de markt, en kunnen ze je tanden lichter te maken door op zijn minst een paar tinten als gebruik gemaakt van lange-zin.

Nogal wat mannen en vrouwen die willen te verkrijgen hoe natuurlijke middelen tanden witter zou geschokt zijn dat zelfs eenvoudige levensstijl veranderingen maken een verschil. Stoppen met consumeren dranken dit soort als frisdrank, thee en koffie. Niet alleen hebben deze dranken pijn je tanden, brengen holtes, en maak je adem ruiken, ze vlekken op uw tanden en leiden hen te verschijnen verkleurd en geel. Snijd terug op hoe wezenlijk van deze dranken u drinkt, en wisselen ze met drinkwater. Zelfs beter als je deze dranken kunt slash uit je eten plan volledig.

Een bijzonder van de belangrijkste bijdragers aan geel glazuur zijn roken en pruimtabak. Er wordt gesuggereerd dat u deze gewoonten te staken, omdat ze zeker je tanden (en je gezondheid) beschadigen. Nogal wat mensen die roken hebben een extreem geel, gekleurd tand, en niet altijd om de reden dat van negatieve hygiëne, maar gewoon omdat de tabak verkleurt glazuur zo slecht. Op de lange termijn, zijn tabak goederen op weg naar het uiterlijk van uw tanden wrak.

Een prachtige manier om glazuur witter te maken door natuurlijke middelen is om baking soda mengen met peroxide een keer per week, bij het poetsen emaille . Al snel na het borstelen van uw tanden normaal, gebruik maken van een mengsel van zuiveringszout en zout, en zorgvuldig scrub je tanden, steeds zeer voorzichtig zijn om zachtjes te poetsen rondom uw tandvlees, zodat ze niet te irriteren. Wanneer u worden uitgevoerd, was uw mond met water en spoel dan met peroxide. Het is echt aangeraden dat u deze methode alleen zo snel op het meest effectief te gebruiken als een week, omdat het kan problemen tandglazuur indien gebruik gemaakt van veel te veel.

Wanneer u citroenschil en gepureerde aardbeien kunnen gebruiken om tanden natuurlijk witter, het is echt onderschrijven dat je dit niet doet, omdat het onherstelbaar kan zetten op weg tandglazuur. Wees voorzichtig met welke oplossingen u gebruikt om tanden witter normaal krijgt, als ze kunnen problemen het glazuur. Als u wilt weten hoe de natuurlijke manier tanden witter , dan moet je op de hoogte dat er punten die je glazuur witter zal maken, maar triest om te kunnen problemen zeggen dat je tand als eindresultaat.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.