Hoe je poriën en de huid doneren Na Weight Decline

Ga dan met uw chirurg uw wens in de poriën en de huid donatie. Praten met uw arts is van vitaal belang dat hij of zij misschien niet de poriën en de huid donatie onderschrijven voor u. De arts kan u ook aanbevelingen en andere info over de aanpak van de huid donatie.

Laat uw arts contact maken met de spier-Transplant Basis op 800-581-2804, of bel ze je zelf. Een MTF chirurgische coördinator zal in staat zijn om de poriën en de huid donatie gegevens verkennen en plannen een professionele medische beoordeling. Als u wilt MTF te spreken op het web om te zien of u in aanmerking komt voor de huid donatie, de voortgang naar de volgende zet.

Vul de soort die in de Methoden url om te zien of u in aanmerking te groeien tot een huid donor zijn. Als u niet reconstructieve chirurgische procedures echter hebben ondergaan, maken vertrouwen te geven dat uw operatie gepland. Zorg ervoor dat u de naam van uw chirurg en mobiele telefoonnummer beschikbaar hebben. Een MTF chirurgische coördinator zal u bellen in een paar dagen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.