Hoe je poriën Kleinere maken en te ontdoen van puistjes

De American Academy of Dermatology suggereert een eenvoudig op-huis therapie maakt gebruik van boven-the-counter-oplossingen. De web-site zegt om uw ervaring te wassen met een matige zeep en warm drinkwater af te werpen dode huidcellen en overtollige olie. Zorgvuldig wassen.

De AAI suggereert ook het gebruik van een rond-the-counter topische behandeling die salicylzuur of benzoylperoxide bevat. At-woning oplossingen kunnen verwerven tot 8 of negen maanden eerder dan zie je effecten.

Ga verder met de procedure, zelfs kort na de huid verdwijnt verder meer puistjes puistjes te verminderen.

Mensen vandaag de dag met een vette huid hebben vergrote poriën, waardoor ze veel meer geneigd zijn om verstopping te maken. Maak reiniging en aanscherping van de poriën aspect van je dagelijks poriën en behandeling regime huid om de poriën en de huid rondom kijkje te verhogen.

Komkommer sap is een geschikt huid toner, volgens organicfacts.web. Vloeibaar of rasp een geschilde, gekoeld komkommer en implementeren om het gezicht en de hals. Ontspan voor tien minuten en afspoelen met koud water.

Een andere residentie remedie voor acne omvat verpletterende aspirine. Aspirine bestaat uit salicylzuur, een toegepast in heel wat acne drugs ingrediënt. Plet twee aspirines en voeg een paar druppels van het drinken van water tot een pasta te maken. Gebruiken om de getroffen plek. Verdwijnen op twintig minuten en zorgvuldig schoon uit.

IJsblokjes zijn een meer moeite, goedkope manier om de poriën te scherpen, beweert organicfacts.internet. Gebruik maken van ijsblokjes op voorhand van het aantrekken van make-up of ‘s avonds aan overmatige olie productie verwerken. Vertrekken op geen uitgebreide dan een paar minuten

Category: Supplementen

Comments are closed.