Hoe je puistjes of zits Avert

Ik heb veel van mijn goede vrienden streven alle lotions beschikbaar in de medische winkels om pukkels, in het algemeen aangeduid als de puistjes te voorkomen gevonden. Puistjes goed kan worden verslaan alleen als je weet wat er triggering het. In de meeste gevallen worden veroorzaakt door puistjes geïnduceerd door kiemen. Gewoon werken met alle producten en oplossingen die zijn geopenbaard in TV gewoon helpen, tenzij je bewust van wat je te maken met zijn. Hoewel ik niet van een professionele medische deskundige om u een honderd% gaurantee geven, zul je tenminste herkennen wat het probleem over gaat en zal wat nuttige aanbevelingen te krijgen van deze Hub.

Waarom krijg ik puistjes?

Als je puistjes af en toe, dan is het misschien wel dankzij een blokkade in poriën van uw huid. Wanneer porie van uw huid zal verstopt raken als gevolg van vuil of accumulatie van dode huidcellen, raken de poriën geladen met talg uit de talgklieren. En dit talg of olie havens puistje producerende bacteriën.

Als je puistjes ongelooflijk meestal, dan is het waarschijnlijk dat u een echt vette huid. Dit kan ook direct naar de voortgang van de bacteriën in uw huid.

In bepaalde scenario’s, kan een persoon eventueel krijgen ongelooflijk intense puistjes die enorm kunnen zijn in omvang en kan eventueel een zeer lange tijd te overwinnen verwerven. In dergelijke scenario’s de gewone preventieve maatregelen gewoon de klus te klaren uit. Dit soort gevallen stellen een stop door naar een huidspecialist of dermatoloog te krijgen gezondheidszorg remedie is belangrijk.

Hoe om puistjes te voorkomen?

Mooi, nu dat je hebben een strategie over wat triggering puistjes, laat zien wat er kan worden uitgevoerd om puistjes te voorkomen

 • Reinig je gezicht typisch:.

 • Dit is de meest normaal gelezen advies bijna overal, maar een authentieke 1. Het wassen van je gezicht gebied meestal kan helpen bij het wegwerken van het vuil, dode huidcellen, olie en zelfs de bacteriën. Maak er een gewoonte van dat u uw ontmoeting schoon voordat je naar matras

 • Zal niet prikken de puistjes:.

 • zou dit het eerste niveau te hebben gemaakt. Dat gezegd hebbende het puistje goed lijkt, ik u zeer serieus te waarschuwen, niet prikken met je nagels of andere scherpe voorwerpen. Je zou in de verleiding om het puistje te voorkomen kijken slecht met een puistje prikken, maar zijn alleen niet permanent. Maar als je begint prikken je puistjes, zal verdwijnen langdurige littekens of vlekken in je gezicht. Dus overweeg twee keer net voordat je een puistje prikken

 • Voorkom scrubs:.

 • Voorkom het gebruik van scrubs als je met puistjes , want dit kan ook achter littekens

 • Lokale behandeling:.

 • Het toepassen van de eerder genoemde gemeld methoden zal je een goede uitkomsten. Maar als je zelfs nu puistjes, kan je goed rekening houden met het maken gebruik van een aantal actuele crèmes of zalven. Deze zalven zijn vaak antibiotica en bacteriostatisch. Deze zalf zal beschermen tegen de vooruitgang van puistje leidt tot bacteriën in je huid. zijn verbeterd om een ​​dermatoloog te raadplegen voordat u aan de slag met de therapie als hij je je goed kunt tutorial.

  De meeste van allemaal, zijn regelmatig bij het naleven van enig advies. Het nastreven van deze twee keer, dan vergeet is niet van plan om u te ondersteunen.

  Hoop dat dit Hub was beneficial.The informatie in deze hub is voor educatieve functie alleen en niet een medische behandeling methode.

  Category: Voedingsmiddelen

  Comments are closed.