Hoe je tanden gebruik Photoshop witter

Geel Enamel in Schoten? Now What

Dus je hebt dit helemaal foto van jou waar door je verschijnen ongetwijfeld prachtig – je jurk is geweldig, je haar stijl is geschikt, houding is ideaal voor op het moment?. U wilt deze foto te uploaden naar een social networking site, maar dan detecteren dat uw set van parelwitte tanden niet precies wit. Dit helpt je een beetje aarzelend en je close up niet het uploaden van het beeld, ook als u een blik werpen nogal fantastisch in. Betekent dit audio gemeen? Gebleken is voor mij, is het gebleken om een ​​aantal andere mensen zo effectief. Het kan een frustrerende kennis na een mooie foto wordt verpest alleen maar omdat van een lichte verkleuring. Dus wat kan een bepaalde doen in deze omstandigheden? Je weet dat je tanden zijn niet zo geel in authentieke maar in foto’s die ze gewoon zijn geneigd een beetje meer vertrouwen op de gebruikte verlichting uit te houden. Photoshop kan komen om je te redden hier. Alle duurt het is een paar minuten tot het afsluiten van die gele tint van uw tanden in foto’s gebruik te maken van Adobe Photoshop. De snelle reparatie procedure is niet ingewikkeld helemaal en kan worden afgewerkt in een enkel verschil van minuten. Dit geeft aan dat zelfs als je een beginner als het gaat om het toepassen van Photoshop, kunt u doorgaan met dit gemakkelijk te doen om tanden witter te maken in foto’s. Er zijn verschillende tactieken die er die u zal toelaten om glazuur onmiddellijk en bekwaam witter. U kunt controleren en examen unieke technieken en zien niet uit of er een unieke techniek die voldoet aan uw behoeften veel meer

PS:. Er zijn andere veel meer professionele technieken om gele tanden witter te maken met behulp van Photoshop. De beschreven op deze webpagina technieken zijn minst verwarrend voor amateurs (zoals ik) en wordt vooral aanbevolen voor specifiek gebruik.

Dus laten we beginnen uit! Voor deze tutorial, ik ben waarschijnlijk de volgende afbeelding te gebruiken die van een dame met gele emaille.

Zoals je ziet, het beeld toont haar tevreden en lacht, maar de enige staat naar beneden als er is zeker enige is haar gebroken wit tand. Hoe kunt u dit corrigeren?

Open deze foto in Photoshop en het uitzoeken van de lasso apparaat.

Gebruik de lasso aan de tand te schetsen zoals hieronder getoond. U kunt dit heel gemakkelijk doen als u inzoomen op de foto met behulp van ‘CTRL’ en ‘+’ toetsen op je toetsenbord

Ga naar Afbeelding -.> Changes -> Hue / Saturation . Verhoog de ‘lichtheid’ voordeel. Je zult in staat om een ​​voorbeeld van het resultaat op de afbeelding. Wanneer je naar de wilde ‘whitening’, kan je helpen besparen de opties door op Ok te klikken .

Je tanden zal veel lijken witter na dit zo veel dus dat je zou willen dat het leek alsof dat voor een echte. Zorg er absoluut zeker van dat u de verlichting factor veel te veel te maximaliseren als dit uw emaille kleur glimp abnormaal wit en nep zou maken.

Keen op een terrein van meer technieken?

De techniek aangetoond hoger dan algemeen wordt gebruik gemaakt van door amateurs zoals ik, die willen een snelle oplossing voor hun foto’s. Als ik wilde een foto van mij op Fb snel te uploaden, maar wil graag weg te nemen de gele tint van mijn email, dan is dit de methode die ik ga voor. Maar voor veel doeleinden geschikt, deze methode hetgeen een veel strakkere keuze tand hoeft niet voldoende. Er kunnen geringe verschillen in de afbeelding als je concluderen tot het uitkiezen van veel meer dan uw email.

Voor mensen die willen wagen in extra benaderingen onderzoeken uit de films onder.

In de eerste procedure, laagmaskers worden blijven gebruikt.

In de tweede methode, leren hoe je tanden witter de praktische manier toepassen snelle masker en borstels.

Er zijn veel meer procedures als deze die er zijn die u in het bleken van uw email ondersteunen. Geniet over met Photoshop veel meer te zien welke slechts een effectief het grootst voor u en snel te fixes op uw eigen als de wil noodzaak zich voordoet. Het is nuttig om uw weg over Photoshop weten, zodat u kunt bewerken uw bezit foto’s recht in de troost van uw persoonlijke huishouden.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.