Hoe je tanden Gezamenlijk behouden tijdens het slapen en stoppen met snurken

Gebruik een kinband, een elastische band die je locatie meer dan de bovenkant van je hoofd en over je kin, om je te stoppen van het openen van uw mond, hoewel je rusten. Kinbanden kunnen worden verkregen bij de apotheek.

Breng een kin-up strip, als je graag iets dat geen betrekking heeft op uw totale hoofd te gebruiken. De kin-up strip is een lijm-u gevormde strip die je locatie op je lip te verminderen. Het behoudt van uw tanden op elkaar en mond door het ondersteunen van de kin. Chin-up strips kunnen ook worden verkregen bij de apotheek.

Kies voor een snurken bewaker, als je in plaats daarvan zou gebruiken een interieur proces van snurken preventie. De gebitsbeschermer is vervaardigd uit kunststof die speciaal is gevormd om uw tand te passen. Je moet een kijkje nemen op uw tandarts voor een bepaalde van deze nemen.

Tape je mond dicht met betrekking tot de gezondheid tape, als geen van de andere alternatieven je aanspreekt. Verminder een smalle strook ongeveer vier centimeter lang, op uw verminderen lip en druk met uw bovenlip om ze te verzegelen. Dit zal uw mond dicht te behouden wanneer je rust.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.