Hoe je tanden poetsen met geen A Tandenborstel

Als je wilt weten hoe je je tanden poetsen, zonder de noodzaak van een tandenborstel, bent u in geluk. Het is zeker mogelijk om het glazuur te reinigen, zonder dat het verkrijgen van een tandenborstel samen leveren met jou. Het brengen van een borstel als je uit de woning kan lastig zijn, vooral als je normaal niet mee een tas of een tas. In dit artikel zijn een aantal eenvoudige, maar toch productief verschillende technieken:

Gebruik je vingers

Uw vingers hebben een ruwe vloer die kan worden gebruikt om voedsel spullen en plaque van de oppervlakken van de te verwijderen de tanden. Als je in een cafe, een conventie hart, een huwelijk receptie, of waar anders, het verkrijgen van een rusthuis met een wastafel en een spiegel. Reinig uw handpalmen zorgvuldig om er zeker van netheid te maken. Hoewel de wijsvinger wordt echter doorweekt, wrijf het in tegenstelling tot het frontale oppervlak van het glazuur. Uw mond en uw vinger met h2o spoelen. Krachtig swish het water in je mond een paar situaties net alvorens het uit. Herhaal de methode op het weer facet van het glazuur.

Soaked

Gebruik een papieren handdoek

het einde van een papieren handdoek en wrijf het in een cirkelvormige beweging naar de oppervlakken van de tand. Doe dit een paar perioden tot aan het zich ontdoet van de plaque en maaltijden deeltjes bekwaam. De mond krachtig spoelen met drinkwater. Herhaal het systeem rond en rond nogmaals totdat uiteindelijk elke tand is voldoende gereinigd. Drinkwater voert een kritische doel in het borstelen zonder de noodzaak van een tandenborstel dus zorg ervoor om je mond elke keer dat je uiteindelijk het reinigen van een deel van uw tand te spoelen.

Gebruik Dental Floss

Een tandzijde kan worden toegepast als een substituut voor een tandenborstel effectief. 1e van alle, te beginnen met de oppervlakken in onder de tand omdat ze makkelijker met de floss te ontruimen. Uw mond met water spoelen algemeen bij het uitvoeren van deze. Later, manoeuvreren de floss om grondig te reinigen het frontale oppervlak van het glazuur ook. Behoorlijk grondig met de software van de druk om te voorkomen dat schade aan het tandvlees. Voorzichtig voeren de floss op en neer, de resterende en ideaal, tot aan de maaltijden en plaque tevredenheid zijn gehaald. Uw mond effectief spoelen met water snel na flossen.

Gebruik een tandenstoker

Een tandenstoker kan niet het beste alternatief voor een tandenborstel te zijn, maar het helpt. U kunt de tandenstoker gebruiken om opgesloten puin te elimineren in verband met de tand. Gebruik het om kras vorming van tandplak op de oppervlakte van de tanden zo goed. Gebruik de tandenstoker niet van stroom in tussen de tanden ook aanzienlijk, terwijl. Het kan tandvlees bloeden leiden indien ook veel druk wordt uitgeoefend.

Hoe je tanden poetsen met tandpasta Als je tandpasta met u, dan zal het gemakkelijker te poetsen de tand zelfs zonder het gebruik van een tandenborstel. Alleen gebied een beetje tandpasta op je geweekte wijsvinger en implementeren van de identieke methode gesproken over eerder vermeld. Deze keer zal het gemakkelijker zijn om zich te ontdoen van voedselresten en bacteriën uit de mond. U kunt ook gebruik maken van tandpasta samen met de geweekte papieren handdoek, beschreven methode dan zo perfect. Vergeet niet om je mond uitgebreid na het poetsen spoelen.

Nu je weet hoe je je glazuur poetsen zonder de noodzaak van een tandenborstel. Het is moeiteloos en kan ongelooflijk nuttig zijn op momenten dat je echt moet hebben om uw email te wissen, maar hebben uw tandenborstel niet samen geïntroduceerd met jou. Je leerde ook hoe je borstel je glazuur met tandpasta met de steun van je vingers of met een vochtige papieren handdoek. Niettemin is het echter ideale tandenborstel telkens uitvoerbaar gebruiken. Terwijl de oplossingen besproken waarschijnlijk zijn alternatieven, helemaal niets beats poetsen met een echte tandenborstel. Als u een bijzonder met je kan dragen op alle momenten, kan je je tanden poetst zorgvuldiger dan je kunt zonder het hebben van een bepaalde.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.