Hoe je tanden wit met zuiveringszout Make

Area een compacte hoeveelheid geld van zuiveringszout in een glas. Nat de haren van een duidelijke tandenborstel en rol ze in het zuiveringszout, het kiezen up zo sterk als je kunt. Poets je glazuur en goed afspoelen. Om zich te ontdoen van de soda’s ongemakkelijk stijl, borstel eens meer met je gezond tandpasta.

Maak een pasta van zuiveringszout en een paar druppels waterstofperoxide. Poets je email met dit mengsel, momenteel bewust om geen slikken. Je mond helemaal Spoel en borstel weer gebruik te maken van uw frequent tandpasta.

Poets je tanden en goed naspoelen. Gebruik maken van droge zuiveringszout om je glazuur en tandvlees en weg gaan het op zo lang als je kunt. Uw mond grondig spoelen, zwiepende de H2O rondom totdat uiteindelijk het actief is duidelijk en niet voor een langere tijd voelt korrelig.

Maak een kosten-effectieve mondwater door het mengen van een theelepel bakpoeder en een persoon theelepel zout in een glas lauw h2o. De baking soda functies om de ziektekiemen in je mond die goed kan veroorzaken neutraliseren slechte adem.

Combineer zuiveringszout in je normale tandpasta voor extra whitening elektrische stroom. Bestrijk effectief en goed naspoelen.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.