Hoe je tanden witter goedkoop

Zorg er absoluut zeker van dat je poetsen, flossen en mondwater gebruiken elke dag. Sinds plaquette krijgt rots uitdagend in slechts twaalf verschillende uren, waaronder met betrekking tot uw tanden, zonder de noodzaak van een goede tandheelkundige hygiëne, emaille whitening inspanningen zijn slechts een verspilling van tijd.

Gebruik zuiveringszout om je tanden in plaats van uw frequente tandpasta poetsen. Baking soda is een van de mooiste goedkoop strategieën om tanden witter te maken, omdat het bekwaam en meteen krijgt ontdoen van plaque. Met behulp van zuiveringszout twee keer per werkdag voor slechts twee maanden zal u duidelijk de eindresultaten van de meest verse adem all-around te geven en.

Wrijf olijfolie op je tandvlees en glazuur direct na het poetsen, want het is bewezen dat ze whitening elektrische energie. Niet alleen zal olie steun olijf aan witter tand, zal het ook in staat stellen om zich te ontdoen van bacteriën die tandvleesontsteking en vreselijke adem veroorzaken.

Uitgeven en zichzelf wat meer dan de toonbank whitening strips van gel. Hoewel deze goederen zou kunnen lijken een beetje duur te zijn, zijn ze goedkoop in vergelijking met de bezetting tandheelkundige behandeling. Toch zijn geïnformeerd dat deze oplossingen gevoeligheid kan verbeteren om je tanden en kan je tanden veel meer absorberend te maken. Als u rookt of te consumeren thee of espresso, is het beste om uit de buurt van deze goederen te houden.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.