Hoe je Tooth Fortify

Poets je tanden na elke maaltijd om de vestiging van plaque te verminderen. Gebruik een fluoride tandpasta meestal gebaseerd op het glazuur op je tanden te versterken. Let op dat voor elk van de American Dental affiliatie, fluoride helpt om sterke glazuur bevorderen, verminderen tandbederf, het minimaliseren van gevoelige tanden en verminderen oppervlakte vlekken op uw tand.

Chew suiker-zonder kosten kauwgom op een regelmatige basis. Houd in gedachten dat volgens de American Dental affiliatie, kauwgom verhoogt de speekselproductie in de mond en verhoogde speeksel kan bijdragen aan de versterking tanden door het uitvoeren meer fosfaat en calcium. Wees bewust, dat gezegd hebbende, dat kauwgom eisen worden bereikt samen met poetsen en te flossen van uw tanden en mag niet worden gebruikt als een substituut.

Probeer om maaltijden te eten te stimuleren versterking van zowel uw tanden en tandvlees. Verbruiken calcium verrijkte artikelen vast te stellen op het glazuur in uw email deze als kaas, melk en yoghurt. Neem in fruit superieur aan vitamine C, zoals kalk, sinaasappelen, kiwi, aardbeien en veenbessen, die in bekeerling zal hulp te worstelen uit bacteriën. Vermijd voedingsmiddelen en dranken met veel suiker deze soorten als snoep en frisdrank, wat kan leiden tot zwakke glazuur en holtes.

Floss je tanden elke dag om voedsel deeltjes en microben die groeien vast te zitten tussen je tanden weg te nemen. Wees ervan bewust dat de microben gevangen in onder uw tanden vroeg of laat zal omzetten in tandplak, dat in schakelaar kan leiden tot orale aandoeningen zoals gingivitis. De ADA raad die je tanden flossen zodra een dag wil bijstand aan gezond tandvlees en strijd tandbederf.

onderschrijven

Category: Supplementen

Comments are closed.