Hoe je ziektekostenverzekering Get in North Carolina

Zoek in uw COBRA (Geconsolideerde Omnibus Financiën Reconciliation Act) mogelijkheden. Via COBRA, kunt u op om terug te betalen voor uw zorgverzekering strategie als u ontbrekende dekking van uw werkgever. COBRA geldt ook voor mensen die verzekering zijn gedaald als gevolg van een stervende of echtscheiding. Het garandeert dat u de identieke verzekering kan krijgen op de dezelfde bedrag dat uw werkgever uitbetaald voor 18 maanden. Desondanks heb je de vergelijkbare premies uw werkgever betaalde uitbetalen — een lading die misschien ook hoger kunnen zijn voor sommige personen.

Kijk naar de uitgaven van de grote verzekeraars. U kunt een specifieke of echtgenoot te kopen en kinderen te benaderen vanaf een grote Insurance Corporation, dit soort als Blue Cross Blue Bescherm, Humana en Aetna. Blik op de maand tot maand de prijs van de verzekering en de kosten van uw aftrekbaar — het bedrag dat u moet terug betalen — om te zien welke bereiden is de meest effectieve aanbod. Je moet echt ook verzoeken gebied zorgverleners en ziekenhuizen, die dekking strategieën die ze accepteren.

Controleer of u in aanmerking voor de gezondheid van lagere inkomsten en fitness verzekeringsdekking. Persoon gezondheid en fitness verzekeringen plannen zijn onbetaalbaar voor veel familieleden. North Carolina biedt deze huishoudens te helpen via Medicaid algehele gezondheid Zorg en Gezondheid keuze voor Young Ones. Deze toepassingen hebben de meeste inkomsten beperkingen, die afhankelijk van uw bepaalde gevallen variëren, dit soort als de zwangerschap of van het aantal mensen in uw dierbaren.

Maak deel uit van een gevaar zwembad als je niet kunt krijgen welzijn verzekeringen wegens reeds huidige omstandigheden. Indien u reeds bestaande aandoeningen heeft geselecteerd, dit soort als coronaire hartziekte of diabetes problemen, kunt u eventueel niet in staat om een ​​specifieke aanpak te komen met een verzekering plan organisatie. North Carolina levert de North Carolina Health Insurance beleid Threat Pool (NCHIRP), die mensen vandaag de dag laat met pre-huidige problemen aan wellness verzekeringen ideeën te krijgen.

Category: Gezond eten

Comments are closed.