Hoe je ziektekostenverzekering te krijgen Als de hoop om zwanger te raken

Inschrijven voor groep dekking als gevolg van uw werkgever. HIPAA federale regelgeving eisen gezondheid groep ontwerpen om zwangerschap omvatten in elke fase als moederschap dekking is betrokken bij de wellness-verzekering package deal. Als het team strategie moederschap dekking niet leveren als onderdeel van haar welzijn verzekering plan bundel, het bedrijf is niet noodzakelijk om te investeren in bescherming van het moederschap gewoon omdat je zwanger bent. Zorg ervoor dat jij de data kun je je inschrijven als gevolg van het feit dat de meeste team strategieën zullen niet openstellen inschrijving direct beschikbaar kalenderjaar-bolvormig.

Kijk naar COBRA, waarin de gevestigde wanneer u vertrekt een team algehele strategie zorgpolissen kloof overbrugt. Als je probeert zwanger te raken, het aanmelden voor COBRA zal u toelaten om te houden op de groep welzijn verzekering beschikbaar door uw werkgever tot je vervangende verzekering te verkrijgen. COBRA is kostbaar het gewoonlijk kosten veel meer dan wat je op voorhand uitbetaald in premies. Bedrijven met ten minste 20 medewerkers zijn essentieel voor COBRA verstrekken, maar verkleinde bedrijven echt niet om dit te presenteren als een optie.

Registreren voor moederschap dekking met een bijzonder gezondheids persoon verzekering programma. De meeste persoon dekking ideeën zorgen voor u moederschap dekking toe te voegen voor een meer lading.

Houd de juiste wachtruimte interval om te genieten van de dekking. Als u meer moederschap dekking voor uw specifieke persoon wellness dekking te bereiden, anticiperen op een klaar interval van zes maanden tot slechts een jaar voor je zwanger kunt worden. Als je verwacht voor de duur van die wachttijd, kan de verzekeringsmaatschappij geen van uw vorderingen te betalen.

Vork over een aantal harde cash als je nooit willen wachten. Er zijn persoon gezondheid en fitness dekking ontwerpen aangeboden die dekking zwanger zijn zonder de noodzaak van een klaar periode, maar ze gaan tag je aanzienlijk meer dan verzekeringen met een wachttijd Periode Prijs. Vanwege het feit verzekeraars weten dat ze gaan naar mogelijke besteden verklaringen rond de daaropvolgende maanden, ze kosten u aanzienlijk gestegen premies.

Category: Gezond eten

Comments are closed.