Hoe kan ik Clear Up Terug zits weer op Afro-Amerikaanse huid?

Scrub je rug sterk met een loofah, terug borstel of een soort van exfoliërende pad bij het douchen. Puistjes gebeurt omdat van huid olie geïdentificeerd als talg draaien in gevangen dan levenloze huid lagen. De meest effectieve manier om zich te ontdoen van acne is het nemen van de nutteloze huid en laat de talg en zits-triggering micro-organisme.

Douche regelmatig – minstens een keer per werkdag, zo niet twee keer. De veel meer je zweet, hoe groter uw kans op weer terug acne. Bewaar uw poriën en de huid helder en geschrobd.

Gebruik een 10 procent benzoil peroxide antwoord op je rug weer. Deze concentratie is veel te machtig voor dunnere huid zoals op de ontmoeting – dus gebruik het niet anders dan je weer plaats. U kunt verwachten te verlangen naar een huisarts te zien om het te krijgen.

Vraag uw arts over orale antibiotica als gemakkelijker therapieën geen werk doen. Het ontvangen van de plaats van antibiotica met weer puistjes is vrij zeldzaam -. Maar het kan gebeuren

Raadpleeg uw arts over andere selecties die geschikt zijn voor u als absoluut niets anders presteert. Uw huisarts kan praten over actuele antibiotische lotions en crèmes, of mogelijk zelfs laser licht therapie. Een aantal nieuwe lasers zijn geaccrediteerd voor gebruik die beweren veilig voor Afro-Amerikaanse huid te zijn.

Category: Dieten

Comments are closed.