Hoe kan ik een licentie algehele gezondheid Educator Word

Bepaal of u in aanmerking komt. In aanmerking te komen om de CHES examen te verwerven, moet je een bachelor-, master-of PhD hebben diploma van een geaccrediteerde universiteit, en ofwel een formele transcript weergeven van een groot in de algehele gezondheid scholing, of een official transcript met de voltooiing van 25 credit score uur in welzijn onderwijs en leren.

Solliciteer voor de test. U kunt gebruik maken van zowel op het net of via de post, maar je moet de afgewerkte software, kosten en formele transcripties betrekken. De CHES test wordt tweemaal aangeboden per jaar op verschillende universiteiten en universitaire plaatsen tijdens de regio. Prijzen assortiment van $ 240 tot $ 330 voor niet-leerlingen, en $ 210 tot $ 265 voor studenten afhankelijk van wanneer u implementeren. Vroege registratie is de kosten-krachtig, met tarieven hoofd van de screening datum beweegt dichterbij.

Review voor het examen. De CHES onderzoek is vooral gebaseerd op zeven regio’s van verantwoording over welzijn opvoeders, die bestaan ​​uit 34 competenties en 162 sub-competenties. De NCHEC web-site bevat boeken, analyseren gidsen, monster CHES zorgen en een lijst van te onderzoeken teams en evalueren van programma’s om u te ondersteunen in elkaar gezet voor de controle.

slagen voor de test. Zodra u de CHES examen, je bent een gecertificeerd Wellness Onderwijs en leren Specialist, maar je training is nog niet af. Zoals met alle diploma’s, heb je op de hoogte van de nieuwste studie en eigenschappen in wellness scholing in uw branche als deskundig worden beschouwd te blijven. Krijgen in CHES certificering te beheren, die nodig zijn om te ontvangen bent u vijftien ‘voortdurende instructie in contact te komen met uur’ voor elke 12 maanden, voor een totaal van vijfenzeventig uur in de vijf jaar certificatiecyclus.

Pluk de vruchten. Volgens het Bureau of Labor, de taak vooruitzichten voor welzijn opvoeders is ‘gunstig’ en werk zal naar verwachting ontwikkelen met 18% tegen 2018. Potentiële bedrijven kunnen zelfverzekerdheid in uw kwalificaties en dat u verblijft stroom door middel van permanente scholing acties.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.