Hoe kan ik een Welzijn Overtreding melden

Controleer uw medische professional of een zorginstelling noodsituatie plaats meteen na het draaien van onwel van een welzijn overtreding te zijn. Als er een publiek wellness zorgen dat bracht je ziek worden, is het cruciaal dat u een verzoek gezondheidszorg therapie snel een arts kan het document van de overtreding, te helpen uitzoeken van een formele brengen van het probleem en het maakt niet uit detecteren of andere individuen zijn dan kans op ziekte. Vooruitlopend op je weggaat plaats van het werk van uw arts of het medisch centrum nood bent, ga voor een rapport dat uw prognose en dienen voorstellen voor eventuele genezing schetst.

Maak omlaag informatie over de overtreding, die de naam van de faciliteit waar de overtreding bleek, greep de faciliteit, de namen van alle die in verband met de overtreding, specifieke details over wat je zag, de datum en tijd van de include overtreding en de namen en mobiele nummers van eventuele getuigen. Bij de rapportage van een algehele gezondheid overtreding, is het essentieel dat uw verhaal zijn nauwkeurig en betrouwbaar, dus het maakt het mogelijk om te publiceren naar beneden als in hoofdzaak informatie over het incident als waarschijnlijk.

Vang monsters die de wellness overtreding tonen. Als u direct na het nemen van hen in een restaurant ziek werd, plaatst het onvoltooide deel van je kip en andere delen van uw maaltijd die kunnen helpen controleren of een overtreding in een luchtdichte plastic of glazen container aan de besmette maaltijden te behouden.

Neem contact op met of stoppen door uw regionale welzijn kantoor om de overtreding te melden. Figuur uit de deal met of mobiele telefoon selectie van uw buurt algehele gezondheid kantoor door gebruik te maken van de lijst van welzijn afdelingen in de sectie Methoden en te klikken op de links voor uw punt uit en provincie. Check je welzijn afdeling milieu algehele gezondheid divisie aan een gezondheid-gerelateerde documenten en monsters die de gezondheid en fitness schending te bewijzen, het invullen van een welzijn code overtreding klacht kiezen. Als je niet groeien ziek te zijn en geen monsters van de overtreding niet, de telefoon van de milieu-wellness afdeling bij uw nabijgelegen wellness-afdeling en een klacht indienen dan de mobiele telefoon. Zorg voor zo veel aspecten over de schending als haalbaar, samen met unieke informatie en feiten over de mensen van vandaag, organisaties of bedrijven geassocieerd en wat je gezien.

Vul een wellness-code overtreding klacht op het internet, als je in de buurt wellness-gedeelte biedt dit soort van een dienst. Zorg voor uw identiteit, adres en mobiel bereik, en de titel, het handvat en de mobiele telefoon selectie van de faciliteit in overtreding, de namen van allen die de gezondheid code geschonden en zoveel mogelijk aspecten over het incident als haalbaar.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.