Hoe kan ik melden dat mijn Puppys Grownup Emaille laten verschijnen in?

Bepaal uit je puppy precieze leeftijd. De meeste hondenrassen beginnen tonen al hun permanente tanden tussen de zes en 7 maanden oud, in overeenstemming met het Huisdier Place.com. Puppies krijgen hun volwassen tanden in verschillende stadia. De hoektanden gewoonlijk voorkomen in alle ongeveer 6 maanden, hoewel de kiezen uitbarsten ongeveer 5 tot 7 maanden.

Onderzoek gebit van uw pup. Een puppy te beginnen met tanden zijn kleinere, scherp en extra scheermes-achtig dan de volwassen glazuur. Als u visueel op de tand en voor grotere honden die een saaiere podium op het puntje, is het zeer waarschijnlijk dat dit van uw puppy volwassen glazuur.

Glance voor druppels bloed. U kunt wat bloed te detecteren op uw pup kauwen speelgoed of op de grond. Dit is gewoon voor pups die vergieten hun eerst vastgesteld van de tand.

Lijken voor kleinere tand rondom het huis. Veel puppies slikken hun 1e set van de tand als zij schuift, maar je zou soms zoek een pup tand hier of daar.

Wees gewaarschuwd als er een verbetering in kauwen. Uw huisdier kan mogelijk geneigd zijn om meer zelfs rechts kauwen na de volwassen glazuur hebben komen inch Kauwen verlicht een deel van het lijden van het tandvlees die werden minimaliseren wanneer de volwassen tand aangekomen bij wijze van.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.