Hoe kan ik mijn Childs Tanden witter Get

Routine een afspraak met de tandarts van uw kind om haar tanden een essentieel bleken te geven. De tandarts zal een mengsel implementeren met 15 tot 35 procent waterstofperoxide aan het glazuur. Het bleekmiddel helpt oxideren pigmenten te breken vlekken moleculen. Een laser kan worden toegepast om de snelheid van de whitening methode. Deze procedure is alleen voor lichte verkleuringen van het glazuur.

Gebruik een woning bleken kit om uw kind glazuur witter te maken. De tandarts zal een impact te nemen en zorgt voor een mondstuk zorgvuldig afgesteld om het gebit van uw kind. Plaats de geleverde tien procent carbamide peroxide gel in het mondstuk en uw jongen of meisje don het twee keer per werkdag gedurende 1 uur. Bleken dient echt boost binnenzijde van 2 tot zes weken.

Investeer in tanden bleken strips uit een gemeenschap retail winkel. De strips zich aan de tanden van uw kind en leveren een 6,5 procent of veertien procent waterstofperoxide combinatie. Kinderen moeten ten minste tien jaren voorafgaand aan de 6.five pc strips te gebruiken. Implementeren van de strips twee keer per dag gedurende 30 minuten. Bleken kan verbeteren binnen een paar dagen en ga verder voor maximaal 4 maanden.

Beschouw uw kind naar de tandarts om een ​​samengesteld fineer gepositioneerd aan de tand hebben als er diepe vlekken. Matige fluorose kan ook een fineer nodig. Een fineer is een slanke maskeren dat gaat rond de tand, het verbergen van de vlek.

Category: Supplementen

Comments are closed.