Hoe kan ik mijn volwassen tanden Versterken

Poets je email met een fluoride tandpasta en-tender tandenborstel, zowel gids of elektrisch, twee situaties per dag. Penseel in een cirkelvormige beweging gedurende minstens twee minuten, gaat boven elk persoonlijk tand. Borstel de tong en wangen om ziektekiemen te bestrijden. De fluoride in de tandpasta versterkt het glazuur. Veel te sterk fluoride kan leiden tot vlekken op de tanden in de kleintjes, zodat ze slechts een erwt hoeveelheid tandpasta moet gebruiken bij het poetsen en sturen duidelijk van mondspoelingen die fluoride bevat.

Get 1200 mg calcium met de dag. Het calcium versterkt de binnen van de tand. Eet calcium geladen voedingsmiddelen, zoals zuivel zoals kaas en melk, fruit en. Groenten zoals vijgen en boerenkool, en noten zoals amandelen en sesamzaad. Krijgen dieet voedingssupplementen, dit soort als calciumcarbonaat of calciumcitraat, als je voldoende calcium niet kan krijgen van de maaltijden. Calciumcarbonaat heeft dubbele het aandeel elementair calcium, het soort calcium uw totale lichaam gebruikt, calcium citraat, maar calciumcitraat is extra zeer gemakkelijk geabsorbeerd en leidt tot minder facet effecten.

Kauw suikervrije kauwgom snel na voedingsmiddelen. Kauwgom verhoogt de productie van speeksel. De toegevoegde speeksel neutraliseert significante niveaus van de zuurgraad in de mond, het blokkeren van verval. Overtollige speeksel maakt ook veel mineralen, zoals calcium, fosfaat en fluoride, toegang tot uw tand. Deze mineralen verbeteren het glazuur.

Zie uw tandarts op een regelmatige basis. Hij kan x-stralen te nemen en zwakke regio’s te vestigen in uw email. Hij kan vervolgens een kit om te helpen versterken van de zwakke enamel.The tandarts geldt een plastic vloeibare kit aan het glazuur en heeft licht te harden. De kit werkt als een barrière aan de tand te beschermen tegen ziektekiemen, kappen van uw kans op het opbouwen van tandbederf en gaatjes. Sommige sealants vrij fluoride.

Category: Supplementen

Comments are closed.