Hoe kan ik Open een persoon Welzijn Kortingen account?

bezit komen van uw welzijn verzekering dienstverlener aan vertrouwen dat uw welzijn benadering van de behandeling is geschikt voor een HSA te maken. Gezondheid en fitness kortingen rekeningen worden ontwikkeld om te worden gekoppeld aan een hoog-aftrekbare welzijn systeem, ook beschouwd als een HDHP. Als u uw welzijn verzekering plan via uw werkgever, contact maken met de menselijke middelen sectie op uw kantoor. Meestal bel uw welzijn behandeling makelaar of verzekeringsdekking middel.

Bezoek de bank waar u uw betaalrekening of kortingen account en vraag of het geeft een wellness financiële spaarrekening. Tal van bancaire instellingen levering welzijn financiële spaarrekeningen aan hun consumenten. U kunt ook kijken op met uw beleggingsfondsen bedrijf, omdat veel beleggingsfondsen verkopers ook beheren gezondheid en fitness prijs spaarrekeningen.

Vraag een software voor de gezondheid en fitness kortingen account en gehele alle benodigde onderdelen. Betrek uw totale titel, aan te pakken, cellphone hoeveelheid en Sociale Zekerheid bereik bij het invullen van het type.

Lever de ingevulde wellness kortingen account toepassing op het handvat vermeld op de soort. Bevatten uw eerste betaling met de soort.

bericht bijstortingen voor de gezondheid persoonlijke spaarrekening als je zou willen. Gebruik het geld in uw HSA aan wellness-behandeling te betalen in de loop van het kalenderjaar. Vraag om een ​​debetkaart voor rekening als u niet een automatisch ontvangt. U kunt de HSA bankpas gebruiken net als een credit card geschiedenis om uit te shell voor receptplichtige geneesmiddelen, arts afspraken en andere gerenommeerde welzijn behandelingskosten.

Category: Gezond eten

Comments are closed.