Hoe kan ik stoppen met snurken met siliconen?

Locatie siliconen oordopjes aan de buitenkant van het oor net voordat u naar sluimeren aanstaande aan de persoon met het snurken uitdaging. Oordoppen functies Door een afgesloten buis geluiddemper in de nabijheid van het oor te blokkeren audio. Jurk in de oordopjes elke nacht tijd voor een superieure ‘s nachts slapen.

Zet de siliconen bitje in de mond voordat ze op snooze. In overeenstemming met Snore Menders, de apparatuur zijn bescheiden en gedragen in de mond om eventuele blokkering van de luchtwegen te voorkomen. De gebitsbeschermer zal werken door het stoppen van elke blokkade om de delicate weefsels. Mond bewakers zal de onderkaak vooruit te trekken en draag uw soepele weefsel dat de vooruitzichten gekwalificeerd zijn om het stoppen van het snurken. Het systeem kan misschien wel beschermen tegen de tong van terug in je luchtpijp vallen. Uw tandarts zal de bewaker past bij uw mond en leveren af ​​voor een aangepaste siliconen mondstuk.

Slip silicium neus clip in de neus vlak voor het naar slaap, wat kan leiden tot een goede nachtrust met elke snurken. Het product werkt door de stijgende lucht tijdens de ademhaling via de neus naar de mond. Ze zijn zacht, ontspannen en ontworpen van siliconen huid. Volgens de Mayo Clinic, een aspect resultaat affiliate met snurken wordt niet uitgerust om te ademen door de neus, ook al slapen.

Category: Dieten

Comments are closed.