Hoe kan ik vet te elimineren zonder de noodzaak van dure pond reductie cursussen?

Weight Loss: Basisprincipes

Voordat je zelfs denken aan het wegwerken van het lichaamsgewicht of naast een vetreductie software, moet je de essentiële theorie dat overgewicht verminderen en gewicht te verwerven regeert realiseren. Het menselijk lichaam heeft een Byzantijnse proces. Toch is er slechts een simpele formule voor een goed begrip van het lichaamsgewicht verliezen en overtollig gewicht te verwerven hebben:

Als je blik op deze aandachtig, zal u een inzicht in die je kan in wezen af ​​te handelen uw calorie-inname. Uw basaal metabolisme bedrag (BMR) bepaalt de keuze van de calorieën die je verbrandt elke werkdag. Genetische componenten of gezondheid problemen misschien leveren de rust BMR om een ​​groter podium dan de gewone BMR.

Uw overgewicht beslist ook de verscheidenheid van de energie die je verbrandt in rust. Met andere woorden, zou een persoon met een gewicht van 200 kilo meer kracht nodig om zijn lichaamsgewicht te houden dan een andere persoon met een gewicht van honderd en £ 80.

identificeren van uw Calorie Eisen

Uw calorie eis is afhankelijk van heel wat dingen die bij uw levensstijl en de aard van de functie omvat. Een mens betrokken bij fysieke arbeid zou veel meer calorieën dan een persoon het uitvoeren van een bureau baan nodig.

Fat Reduction Basics

De minst moeilijke manier om kilo’s verdwijnen is om te proberen om minder calorieën te eten, hoewel ook het verbranden veel meer energie door middel van fysieke routines. De algemene regel is dat het menselijke systeem verliest 1/2 pound door het verbranden van 1.750 calorieën. De beste manier om dit te bereiken doet oefeningen meer en nemen in aanzienlijk minder. Minder moeilijk gemeld dan klaar

Nu herken je de fundamenten van vet verlies, stellen ons in staat te communiceren over het verliezen van kilo’s zonder dure voedsel plan plannen

Stap 1!.: Lichaamsgewicht en Meet Op je eigen


Wees bewust van uw eerste hele lichaam lichaamsgewicht en metingen net voor het starten van een gewichtsverlies programma. Het zou geweldig zijn als je ook krijg je zelf een compleet systeem checkup om te beoordelen of u een algemene gezondheid problemen of niet. Als je aankomt duidelijke, ga dan naar stap 2

Stap 2:. Monitor Calorieën

Het is niet alleen van cruciaal belang om te weten hoe veel je eet . Je moet echt ook in staat om de hoeveelheid gedeelte vertalen in calorieën. Een aantal gratis op het web instrumenten zorgen voor u om calorieën te controleren in een breed scala aan maaltijden items.

Blijven een logboek van energie die je eet de hele werkdag te houden

Stap 3:. Verminder energie en Up Your Training

Verminder je calorie-inname door 50 calorieën per dag voor een 7 dagen. Toch moet uw minimale calorie inname NIET een stuk minder dan 1200. Stel dat u verbruikt 1800 energie. De daaropvolgende werkdag verbruiken 1750, dan 1700 en zo verder tot aan je bereiken 1200.

HIIT (Hoger diepte interval coaching) is de beste manier om te gaan met pond verlies. Touwtje springen en sprinten zijn goede HIIT oefeningen om zich te ontdoen van het lichaamsgewicht. Toch, als je niet klaar bent om deze te doen, te beginnen met de typische 40-zestig minuten cardio. De lichaamsbouw, in eerste instantie, zal verzetten tegen de pogingen om overgewicht schuur. Niet schuur assurance bij deze fase. Behouden op het doen van cardio voor een aantal weeks.Immediately na 2-3 maanden, zou je beginnen te kijken naar effecten.

Green Tea

Begin uw werkdag met een kopje onervaren thee (zonder suiker / melk). Het is een prachtig overtollig vet brander en anti-oxidant leverancier.

Verbruiken een kopje groene thee voor de lunch en het diner als effectief.

Apple

Apple is een van de fijnste extra vetverbranders die er zijn. Een appel op voorhand van een maaltijd zal uw eetlust

behouden op de baai.

Koolhydraten en eiwitten

U neemt in een evenwichtige koolhydraten dit soort als bruine rijst, bruin brood en vele anderen. Dat gezegd hebbende, koolhydraten moet in constrained bedrag. Tel je calorieën. Superior koolhydraten nooit zal ooit vet te verminderen. Uw eiwitconsumptie. Uw eiwit moet echt komen van mager vlees, kip, eiwit en kwark.

Vetten

Gezonde vetten helpen pond reductie. Olijfolie, lijnzaadolie en noten zijn allemaal fantastisch bronnen van gezonde vetten.

Garanderen uw dieet regime heeft deze.

Water

verbruiken veel water elke werkdag. Het zal je blijven gehydrateerd, terwijl ook het verwijderen van verontreinigingen uit uw lichaam.

Specerijen

Chilly en andere specerijen verbeteren van uw vetverbranding capaciteit, die vertaalt zich in sneller overgewicht verminderen. Plaats deze op uw voeding.

Zeg nee tegen Sugar

Je moet suiker helemaal terug te brengen van uw dieet plan om gewicht te laten vallen. En dit geldt voor suiker gratis drugs zo mooi.

Neem in fruit, Niet Fruit Juice

Gehele vruchten hebben fiber dat overgewicht daling helpt . Aan de andere kant, vruchtensappen bevatten extra suiker en / of conserveringsmiddelen, die te plaatsen om de calorieën.

Samenvatting

Ik zal niet misleiden u aangeeft dat lichaamsgewicht reductie is een overnachting affaire, of dat je lichaamsgewicht schuur uit een bepaalde regio van uw totale lichaam om mee te beginnen. Het zal tijd om resultaten te zien te overwegen. Totdat uiteindelijk dan, moet je doorzettingsvermogen te observeren. In geen geval overslaan oefeningen, en nooit missen op een voedingsmiddel. Maaltijd timing is zo belangrijk als voedsel topkwaliteit. Ik ben ervan overtuigd dat met geduld, consistentie en doorzettingsvermogen, zal u zich te ontdoen van het gewicht te krijgen. Blijf geplaatst voor veel meer richtlijnen over gewicht daling.

Category: Dieten

Comments are closed.