Hoe kan Proactiv en Neutrogena acne te verhelpen Programma Onderzoek?

De Neutrogena Finish Zits Therapy System en het Proactiv drie-Stage Programma bestaat uit de achtervolgende goederen:

Zowel Proactiv en Neutrogena organisaties verklaren dat zits is een genetische en hormonale problemen vaak verergerd door druk. Vanuit mijn eigen praktijkervaring zal ik zonder twijfel zeggen dat hormonale wijzigingen op het begin van de menstruatie hoeft stimuleren acne break outs. Ik zal ook eens met Proactiv en Neutrogena op de genetische correlatie zo perfect, omdat vrijwel elke persoon op mijn moeders facet van de echtgenoot en kinderen heeft vlekkeloze huid, en mijn grootvader en zijn nakomelingen hebben allemaal acne-gevoelige huid.

Ik heb een redelijke diploma van zits meegemaakt sinds het begin van mijn tienerjaren vele jaren. Ik ben al naar veel dermatologen geweest, hebben geprobeerd verschillende items en dan leerde ik Proactiv! Ik geenszins verondersteld mijn huid kon opnieuw in de buurt van mijn pre-tiener dagen. Alle door de eerste 7 dagen van het gebruik van Proativ Ik herinner het bezit van een uitgelokt breakout en extreem droge huid. Tal van berichten die ik lees via verklaarde dat de breakout was gewoonlijk, omdat de therapie begint af door het extraheren van alle olie-en micro-organismen van je huid naar de oppervlakte. Voor de droge huid, evaluaties aangegeven dat ik echt het volume van Proactiv Revitalizing Toner wat ik deed moet verminderen. In een notendop, Proactiv gearbeid effectief uit. Onmiddellijk na ongeveer twee jaar van dagelijks gebruik, ik verminderde mijn Proactiv gebruik van dag tot dag, om elke andere werkdag, tot een keer per week, om in het geheel niet.

Voor ongeveer 3 decennia onmiddellijk na Ik stopte met het maken gebruik van Proactiv mijn huid was ongelooflijk glashelder. Dat gezegd hebbende, een paar maanden terug ben ik begonnen met het verwerven van een aantal breakouts nog maar eens. Ik was op het punt om de inventaris van mijn Proactiv voorraden zo snel meer, bij een goede vriend van mij geadviseerd gebruik te maken van de Neutrogena Compleet Puistjes Remedy Methode. Ik heb gebruik te maken van het voor ongeveer vijf maanden nu. Voor de duur van mijn gebruik van dit programma, ik deskundige exact dezelfde eerste droogheid en breakout huid op de Proactiv programma. Er is geen toner in de Neutrogena procedure systeem, nog steeds de reiniger en de puistjes beheren lotion lijken te drogen huizen hebben.

Meestal is de Neutrogena producten en oplossingen zijn uniek in de consistentie van de Proactiv items. Wat ik kan zeggen aan de andere kant, is dat na fivemonths van gebruik, de gevolgen voor mij zijn precies dezelfde als Proactiv-mijn huid is duidelijker en de puistjes zijn verdwenen geweest. Wat ik graag over de Neutrogena procedure is dat het komt met een olie zonder kosten lotion die de huid kalmeert wanneer het verandert in veel te droog. Tijdens het maken van het gebruik van de Proactiv techniek moest ik een individuele lotion om mijn huid te kalmeren toen het al te droog geworden verwerven.

Beneden heb ik een tabel van een aantal van de overeenkomsten en verschillen ik heb ontdekt waarbij gecompileerd de Neutrogena Totaal Zits Therapie methode en de Proactiv drie-Move programma

Ik zal afsluiten door te zeggen dat uit mijn praktijkervaring, elk de Proactiv 3 -. Stage Programma en de Neutrogena complete Acne Treatment systeem hebben wonderen voor mijn puistjes afgewerkt. Wat is de grote verandering? De kosten! De Proactiv methode is ongeveer twee keer het prijskaartje van de Neutrogena techniek.

Het is jammer dat deze oplossingen niet de baan voor-iedereen verkrijgen zits niet doet kan echt een tol van iemands zelfvertrouwen te verwerven. Ik voel me er een product of dienst die er voor absoluut iedereen hoewel ik ervaren om te gaan met een aantal producten mezelf vooruit hoop Proactiv. Als geen van deze producten de klus te klaren voor u, geef niet op iets dat doet lokaliseren. Wanneer u het vinden van een oplossing die zal werken, zal het goed zijn de moeite waard uw tijd en werk. Uitstekende tref!

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.