Hoe Kind Tanden Drop Out?

Een normaal aspect van een kind stijgende en creëren is de vooruitgang en achteruitgang van de melktand, ook wel aangeduid als het melkgebit. Tanden toddler zijn een essentieel deel van de tandheelkundige vooruitgang. Om deze reden, als een tand valt uit vlak voordat het klaar is, of als het klopte, een kunststof spacer moet het overschakelen naar de andere tanden behouden van het uitbreiden en groeien in de locatie. Melktand zijn als ruimte spaarders, het handhaven van de ruimte waarin volwassen tanden zijn om op een bepaald punt toename kosteloos andere vordering tot blijvende tand zijn in staat te verwerven en barstte via het tandvlees.

melktand zich regelmatig voordoen in tussen vier en zeven maanden oud. Dit kan een pijnlijke manier van handelen, maar is nodig voor lange termijn tandheelkundige welzijn. Als de jongen breken over de leeftijd van vijf (van tijd tot tijd sneller voor meisjes) de nieuwe volwassen tand te beginnen naar beneden te verwerven onder het kind tand, signaleren dat het tijd is voor de grote tanden uit te schuiven.

de volwassen tand blijken direct steken via het tandvlees zijn, stuurt het lichaam een ​​signaal naar het tandvlees die leidt tot de wortels van de tanden peuter te lossen. Na de wortels beginnen te ontbinden, de tand te zetten in gratis. In dit stadium, de peuter tand beide valt op haar hebben, of het zal los genoeg om overal waar de jongere of voogd is uitgerust om te wiebelen en uiteindelijk trek de tand, omdat de wortels zijn geen uitgebreide stevig genoeg om het op zijn plek worden . De productie tand onder wellicht ook hulp verjagen de pasgeborene tand van het tandvlees als het zich ontwikkelt.

Gezien het feit dat de volwassen tand onder het kind tand zit te wachten, het kan alleen maar een paar weken duren voordat de volwassen tand breekt als gevolg van het tandvlees gebied en zal haar langdurige plaats nemen in de mond. Deze procedure zal worden voortgezet op totdat uiteindelijk alle zuigeling tand hebben uitgevallen en zijn schakelaar met blijvende volwassen emaille.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.