Hoe krijg ik mijn Emaille Wit op woning voor gratis?

Gebruikmakend van aardbeien om je tanden witter te maken is een klein prijskaartje manier om een ​​stralende glimlach in de residentie te krijgen. De levendige component die tanden bleken in aardbeien bevordert, is appelzuur. Appelzuur is een organische en natuurlijke verbinding die zal helpen los te maken vlekken op de tanden. Deze tanden bleken recept vraagt ​​ook om een ​​snufje zuiveringszout de baking soda zal worden toegepast op buff af vlekken nadat ze zijn losgemaakt van de aardbeien. In een kom, lager 1 rijpe aardbei in beetje grote onderdelen,, verhogen ½ theelepel bakpoeder om de aardbeien en pureer met een vork tot uiteindelijk een effectief gemengd vlezig regelmaat bereikt. Met behulp van een tandenborstel, gebruik dan de mengsel op je tanden en laat zitten voor 5 minuten en spoel na met drinkwater. Gebruik dit als whitening strategie niet veel meer dan momenteel per week.

Baking soda is slechts een van de opzichters in elk huis. U kunt zuiveringszout gebruiken om grondig te reinigen uw toilet, uw aanrechtbladen en elimineren geur uit je koelkast nu kunt u zuiveringszout gebruiken om uw tanden witter te maken ook. Sinds haar schurende karakter, baking soda goed buffs afwezig glazuur vlekken. Om uw email witter gebruik zuiveringszout, kun je verwachten dat een theelepel bakpoeder, een tandenborstel en ¾ van een theelepel drinkwater nodig. Maak een pasta van de baking soda en drinkwater. Gebruik maken van de pasta om uw tand en borstel als u over het algemeen zou doen. Gebruik deze emaille whitening aanpak geen extra dan wanneer elke twee weken.

Laat het vermogen van waterstofperoxide niet onderschatten. Zelfs hoewel de meest opvallende thuisgebruik is pijnloos desinfecteren schrammen en snijwonden, waterstofperoxide doet dubbel-plicht als een low cost at-eigendom witten van tanden. In simpele feit, waterstofperoxide is een wijdverspreide levendig onderdeel in prijzig whitening tandpasta. Om je tanden met behulp van waterstofperoxide witter, gebruik het als een mond schoon. Overweeg een ¼ kopje waterstofperoxide en gorgelen gedurende 60 seconden. Spoel uw mond met het drinken van water, en dan borstel je tand consequent. Dit prebrush mondwater kan elke individuele dag worden toegepast en moet echt eindresultaat in een witte glimlach.

Category: Supplementen

Comments are closed.