Hoe kunt u uw tanden witter te maken en blijven ze wit te houden – in eigendom, zoom, tandarts en puur natuurlijke tanden bleken die je kunt doen in de residentie gratis

Uw opties als het om tanden komt bleken strategieën en items –

Er zijn een heleboel van veilige en eenvoudige strategieën om gewoon witter en fleuren je glazuur op eigendom. Geen gedoe, verwaarloosbaar puinhoop, een minimale inspanning en hard werken elke dag en een beetje tijd en je zal de definitieve resultaten die je vergeling glazuur zal transformeren in glowingly gezonder tand die een significant wittere schaduw zijn te zien.

Er zijn veel natuurlijke technieken, maar niet alle benaderingen zal werken voor alle mensen, vooral als je glazuur en tandvlees lijden aan andere problemen. In die situatie kan het beter zijn om uw tandarts te spreken – maar voor mensen met zo niet voedzaam tand die willen hun glazuur witter een paar tinten en ontdek een variatie in hun glimlach, zijn er verschillende factoren die slechts kan men doen in de residentie te verkrijgen een fascinerend resultaat dat voel je je extra verzekerd wanneer glimlachen voor afbeeldingen of gewoon kletsen met sommige anderen met uit te hoeven vrezen over de manier waarop uw tanden lijken.

Selectie is altijd superieur – en bijzonder handig als het gaat om tandheelkundige care.Want te kunnen witter en houd die kleur voor meer tijd Paar whitening tandpasta met een whitening mondspoeling om vlekken afwezig te behouden en gebruik brush-on gel goederen als de tandpasta en mondspoeling mix is ​​niet helemaal voldoende om u de resultaten die u net na geven. Samen met flossen, werken met veel meer dan 1 whitening koopwaar in uw programma extra van een punch zal pakken in de zeer lange termijn.

Als je kunt niet drie situaties een werkdag doen … ‘s morgens en’ s nachts is een aanvaardbaar minimum. Je zou verbaasd zijn hoe heel wat mensen denken dat wanneer een werkdag is voldoende zijn!

Hoe een zuivere tand whitening pasta maken thuis ?

Wat u nodig heeft om te combineren tot de pasta –

 • drie theelepels waterstofperoxide

 • twee theelepels bakpoeder

 • Optioneel

 • – een kleine hoeveelheid tandpasta kan misschien worden toegevoegd

  U kunt borstel je glazuur met deze woning gecreëerd pasta wekelijks, regelmatig of op elk gewenst moment je wilt dat je glazuur verder helder en wit glimp! Proberen het. Het begint eigenlijk vlekken aan het onderdrukken.

  Je kunt het gebruiken in combinatie met doe-het-op uw eigen bleekgels en borstel-ons voor een overmaat witte glimlach voor een bepaalde gebeurtenis of afbeeldingen.

  Het is absoluut beschermd voor iedereen tot je open zweren, holten of gingivitis. En wees extra grondig als je opgemaakt met van extreem gevoelige tanden. Maar iemand met gebruikelijke tandheelkundige welzijn kan dit puur natuurlijke procedure vrij veilig en veilig thuis gebruiken.

  aardbeien zijn ook een goede tand whitener. Het smaak geweldig zo mooi dus dit maken en dan kun je het daarna slikken. Pureer heel wat aardbeien effectief in een kom en dan borstel je tanden met hen als gewone.

 • Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.