Hoe kunt u zich te ontdoen van zits Overnight

‘Vermijden is vaak veel beter dan behandeling’, wij allen hebben om dit aangeeft vooruit geluisterd, maar vaak kunnen we niet altijd beschermen tegen moeder natuur uit opknoping op ons als het krijgen van puistjes of zits. Alle mensen zullen puistjes krijgen, maar meestal is gericht op tieners en meisjes vooral wanneer ze naderen hun ‘tijd van de maand’. De best haalbare manier van ‘overleven’ een zits is alleen achter het en laten drogen op zijn persoonlijke en wacht rond voor het te gaan afwezig. Maar wanhopige gevallen roept op tot acties, stellen ons zeggen dat je een dag met je vriendje of feest met uw echtgenoot of familieleden, Prom dag of zijn uw pasfoto steeds dag en tal van andere gelegenheden die je gewoon moet kijken goed. 1 is om te zoeken naar je acne en merk haar meet-en visuele verschijning, is het ook duidelijk? Kan ik toch te verbergen met make-up? Is het lijkt te zijn als als zijn over te barsten met poes op elk moment? Als dat zo is, dan moet u kijken op de Prikken techniek.

Prikken methode moet echt worden uitgevoerd uiterst voorzichtig en hygienicallyor anders kon je jezelf vertrekken met een onaantrekkelijke litteken op uw ervaring of erger maken infecteren uw acne. Reinig uw ontmoeting met blik warm water met een matige gezichtsreiniger met benzoylperoxide als het droogt de zits en fungeren als een succesvolle acne behandeling. Na het wassen van uw deal met pat het droog met een schone up gladde stof. Steriliseren een naald die je zal gebruiken om uw acne prikken en toestaan ​​dat gelige pus naar buiten te komen. Na het prikken krijgen twee wattenstaafjes en voorzichtig gebruik stam naar de randen van de acne en laat de poes optreden uit, wanneer lichte bloed of heldere vloeistof blijkt dat suggereert al de poes is uit en gewoon gebruik maken van een aantal acne verhelpen crème met benzoylperoxide als zijn actieve component te ijsberen de genezing en het drogen van de acne. Geen contact met je puistjes als je microben kunt overzetten van je handen om je te confronteren. Ook wanneer de puistjes toch therapeutisch gebruik geen grote make-up, te voorkomen met behulp van olie afhankelijk koopwaar en gebruiken water gecentreerd koopwaar of medicinale items in plaats.

Aan de andere kant, laten we zeggen dat een er een onaangename rood plek op uw ervaring dat snel komt wel een acne. Probeer een above-the-counter crèmes met amandelzuur die antibacteriële huizen om zwelling en roodheid of salicylzuur die duidelijk zal helpen en acne te voorkomen. Verminderen heeft gebruiken

Maar als je niet je handen op te krijgen deze en je moet hebben om duidelijk de puist ASAP vindt u een duidelijke witte tandpasta gebruiken, maken ervan overtuigd dat het de vorm van pasta’s en niet het soort gel, en uit te voeren op de puist regio snel-to-be en laat het meteen . Dit kan uw ogen waterig maken, het kan ook u dat een beetje mint sensatie in je poriën en de huid, maar ik zeg, het is allemaal de moeite waard. Nadat je wakker wordt, plaatst een ijs op om de ontsteking te verlagen voor de volgende paar uur. Laat het adem uit van tevoren ga je alleen maar om gegarandeerd de roodheid van het ijs zal afwezig te gaan.

U kunt ook gebruik maken van de mensen patcht je kunt krijgen bij drogisterijen die u plaatst rond de acne en vertrek meteen te drogen en het verminderen van de afmetingen van de acne vlek. Er zijn tal van andere middelen om zich te ontdoen van puistjes ‘s nachts, maar dit zijn de belangrijkste methodes die ik adviseer. Goodluck!

Category: Supplementen

Comments are closed.